Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa brzi ste, nakon 3 sata. Još slika sa Pofalica a ne Stupa.
Možda nisu imali benzina do Stupa.
udes bez golfa 2 nije udes :P
Pa dobro dokle vise, vozite kao ludi?! Nesrece svaki Boziji dan, de usporite malo ljudi! Cast normalnim vozacima, ali ja kad dodjem u Bosnu ne bih smio za volan ni za zivu glavu.
Nedim Grabovica bi mogao malo nauciti kako se koji dio grada zove
Isto sranje svaki dan. Udes na stupu slika na pofaličima?
... jedan od povrijedjenih je vozac SEAt-a ........ a drugi povrijedjeni je putnik iz tramvaja !!!!!
Odavno nije bilo, ccc.
ja neznam sto se ne stavi sgnalizacija na stupu,imaju dvije krivine koje naglo skrecu zbog radova i par puta sam bio prisutan kako se prolijece pravo bez udese.,i ko nije iz sarajeva ko dolazi sa strane malo je zenuto pogotovo noci .jer u jednom trenutku moras se prebacivati u drugu traku a da nema nikakvih oznaka sto dolazi do udesa u pdvoznjak i bankine ili drugo auto sto se ne znaa,.svaki dan ima udes,bas na ulazu u sarajevu na stupu gdje nema ni jednog znaka za upozorenje da su radovi i da se vozi polako i oprezno,i ovo su krive ceste bih a ne vozaci.,
Nema dana da ne bude neka nesreca.
Vozaci seraci.
Vozaci na baterije. Znam da ima auta na struju to jest Hybrid a da sad ima i Hybrid vozaca e to nisam znao.
i nije seat nego vento
Ceceniija br2
Kaplan:Uh,dobro je,ja malo prije toga,proso tuda sa svojim auticem!Ne bi volio da drzava placa popravku!
Zao mi BMW-a!
"magla"?
Neko se rodio sa maglom u glavi, tako da je moguće ;)