Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomislih u sekundi da je stvarno droga u pitanju.
Damire opaki dileru, fuujjj, sramota: 250 grama marihuane, dva paketića marihuane, digitalna vaga, mobitel, te određena suma novca koja najvjerovatnije potiče od preprodaje droge...hahahahahahahahaha
Valjda će policija utvrditi odakle mu droga za prodaju. Valjda će da otkrije ko mu je bos. Ova pošast je preplavila naše prostore i dobro uvukla našu omladinu u zlo koja konzumirajući bježi od BiH realnosti i nemogućnosti da ostavre bilo šta pozitivno. Sve su ovo posljedice nerada naših vladajućih struktura.
POTRESAN SNIMAK "Ovako je ubijena Jugoslavija!" https://youtu.be/sI7XEZFrafM
Kod nas se vise uhvatili dilera nego u pola Europe zajedno!! Izgleda da su nam oni jedini problem u drzavi
Pa i grande Arnold Švajcineger je bio korisnik te divne magične biljke. A gle ga sad, ko od brda odvaljen a još i gradonačelnik. I ko garantuje da ni danas ne puši?
Pa vidiš, on je na steroidima. Nije baš finim putem otišao :)
Znači ono zbog čega su oni uhapšeni na drugom kraju svijeta je legalno, i konzumira s e normala. Ljudi setaju, puše., uzivaju u tom. aoni ce sad zivot da provedu i da budu oznaceni kao kriminalci u nasem seljackom drustvu. Dok ovi lopovi u kravataama šetaju slobodno, kradu, i pri tom imaju podrsku od 70% zivlja je.benog i vako i nako. madafaker apsurdistan
Vjerovali ili ne u Sjevernoj Koreji je legalna :)
MOMCILO ne otkrivaj javne Sarajevske kote :P