Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujutro za dobar dan, navečer za dobar san.
U skladu sa običajima i navikama.
Kako kažu, bolje ukinuti selo nego običaj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je osveta za juceranju pucnjavu u kojoj je ucestvovao Izudin Spahovic. Njegovi sinovi (kockaste glave) su sinoc bili u akciji bacanja bombe na kucu Mešanovića... sve jasno kao dan. Korumpirano tužilaštvo... nema kraja sranjima
barem se rokaju medjusobno. Samo nek se rokaju, do istrebljenja.
unji nisu glave kockaske vec u obliku romba
Juce gledam na Ilidzi bas ide murijak pise sve kazne zbog nepropisnog parkiranja dodje dzip na red uslika ga, zove nekog i dodjes neke djevojke i odose..pa kud ces dalje POLICIJA- MAFIJA
_""Oko 23:00 sati u Barskoj ulici kod broja 69 u dvorištu porodične kuće u vlasništvu M. Ć. aktivirana je eksplozivna naprava. Oštećena je fasada, a povrijeđenih nije bilo", rečeno nam je iz MUP-a KS." Ja vjerujem da je M.Ć. razumio govor bombe. :))))) Govor oružja koriste samo kriminalci kada se ubjeđuju i dokazuju :)))))! Bijednici i ne znaju za drugi jezik, osim jezik sile.
yebo majku ovde bombe i pucnjave postali uobicajeni ko da je pravi rat. a ovi pederi iz mupa dopustaju to bez primjene zestokih kazni za ove debile ko da nas lakopo pripremaju za novi rat.
Emir Kusturica i njegova crna predvidjanja o trecem svjeskom ratu...! http://iskra.co/kolumne/kako-ce-poceti-treci-svjetski-rat/
na koga danas da uplatim. .. kakve su kvote ?
Jaka vlast i policija!
RÖFIX Savjetnik za fasade Fasadu svoje kuće sada možete virtualno oblikovati : )
Kuca je pretrpjela lakse fasadne povrede te ce biti zbrinuta uskoro
Sad mi je jasno zašto kažu pukla zora. Ritam pucnjava i bacanja eksplozivnih naprava (sa malim pauzama ispunjenim sječom automobilskih guma) je jedan događaj dnevno, ali ne brinite, vrlo brzo će se pojaviti neko od nadležnih i reći nam kako je Sarajevo siguran grad.
Nije dobar dan ako ne pukne
joj ovih papanskih rozih kuca...
Naplata potraživanja,Ti ćeš moju trebu ružno pogledati,Je li se to kofrčiš u raji ili nešto četvrto.Moda je to sada brate.Ili ti auto palim il´ ti bombu bacam.Ako nastaviš-zna se.
kontam sinoc poslije tekme sta bi bas se culo drama jbt
Dobro jutro dobri ljudi ...!!! Pozdrav ZASTAVI , Bogu hvala sve je uobičajeno ...