Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možda se odatle metak odbio i završio u prozoru Bijele kuće? šta znaš?
mozda je lakija opet prenijelo...
Pucnjava se desila u Zabrđu a to je iza Rajlovca...
Ma samo se treba pucat :P
mogli ste bar napisat gdje je bila pucnjava..pola niste objasnili
Bilo ih je vise u autu plavom mislim da je citroen noviji...Vracali smo se kuci i iz auta smo culi i vidjeli pucanj. Ja se pitam gdje su im roditelji i sta oni rade. Jel im drago kada vide svoju djecu u novinama. Ako oni ne mogu nista uciniti drzava nece pogotovo!!!
www.royalfamily.ba
Sta bi sa ONIM podrinjcom SRBINOM sto su mu juce nasli eks*ploziv i bo mbe u kolima na Ilidzi?
Cim sarajevo x pise samo inicijale, sto posto je SRBIN!
Joj kralju sto me nasmija,svaka ti cast
greska \"ostavljati\"
radimo milune radimo. uskoro cete vi sarajlije morati cuvati nasa stada. ne mozemo mi stavljati pos\'o u gradu.
MA BITNO JE DA ZNA PUCATI I DA IMA PUCU, A JE LI ZAVRSIO SKOLU TO JE MANJE BITNO!!! STA CE MU SKOLA , KAD MOZE BITI SITNI KRIMINALAC I PROPALICA!!!!
Nekontam šta ovi papci radu u Sarajevo, kad im ovoliko smeta, hajte brate svojim stadima, gdje pripadate pustite Sarajevo Sarajlijima
E sarajlija toliko o tvojoj kulturi i psihi,vrijedjaš i mrtve i žive.To sve govori o tebi i tvom sarajevskom odgoju nedao mi bog da sam takav,ti si zadnje ljudsko smeće tačnije ti si bolesno lice kojem pod hitno treba psihička pomoć.nadam se da se sarajlice ponose sa tobom neodgojeni čovječe nije ni čudo što vas svi ostali Bošnjaci mrze jer vi ste izmet Bošnjačkog naroda..toliko o vama kompleksašima sarajlicama sram te bilo djubre jedno..
u pravu si, nismo znali ali zato sad znamo. vec sam rekao da se u sumu se ne vracam. smiri malo hormone, necete jos vi sarajlije izumrijeti, bar ne za slijedecih par godina. cuva vas vas valter, cola, losa bjelo dugme, cevapi itd.
Vala si u pravu 100%. Kad vidim pojedine komentare sramota me što sam sarajlija.