Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meanwhile in stone age Bosnia: Hajvan pretiče na punoj liniji u nepreglednoj krivini. :(
to je ona čuvena cesta koju vlast najavama i obećanjima "rekonstruiše" već 2 decenije... Tunel Karaula je najavljen za otvaranje u ljeto 2015, pa je početkom o.g. najavljen juni 2016. Prošao juni, pizde od novinara ćute, barem da pitaju političare, čija su obećanja objavljivali ... zašto su lagali?
sta fali bitno je da je erdogan ostao za boolijeeeeeeeeee
Kaže Avaz euforično u naslovu Uskoro gotov tunel Karaula! kada pročitaš tekst, ispadne da je otvaranje trebalo biti 15. jula ali da se tek rade potporni zidovi, rasvjeta u tunelu a nije položen ni prvi sloj asfalta ! Što znači da neće biti otvoren ni godinu dana nakon ugovorenog roka, a Ministarstvo toleriše debelo kašnjenje je Strabaga.
Jednom sam imao curu iz Stupara....nema nigdje ljepših cura na tako malom prostoru....
@rarara Ma u rikverc jarrane....
krkanluk
samo preljecite preko pune linije..oovi su na srecu dobro prosli