Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od gotovog veresija. Bravo!
to hrkljusi
Nov Golf 8 i vec ga razvalio
ko ce nego invalid u golfu
Šta bi? Ko je sad direktor KCUS-a?
Uvijek ista situacija na ovoj raskrsnici. Oduzimanje prvenstva u skretanju lijevo. Nekad nam je čekanje da sva vozila prodju pretesko i predugo, a onda… Nadam se da će svi povrijeđeni biti dobro. Materijalno se nadoknadi. Teško je bilo gledati sa prozora.
@Avdo321 Sta naprica Avduka? Ako obojica idu istim pravcem, samo iz suprotnog smjera, i skrecu obojica prema Bosmalu, obojici je zeleno svjetlo, kakva onda desna strana? Pravilo desne strane vrijedi kad nema semafora ili ne rade, i kad nema znakova... Drzi se Avduka javnog gradskog prevoza...
joj avdo ja se takvih ko ti najvise bojim u saobracaju
Do jucer niste smjeli da pomenete KCUS a sada ga jos u rubrike stavljate.