Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle pjesak mimo pjesackog!!!. Brz oporavak pjesaku ali pjesaci hodaju kao muhe bez glave po cesti.
Pješaci na telefonu, vozači na telefonu, svi na telefonu, a vlast kažnjava građane koji parkiraju auto da bi kupili somun. To nam je realnost, svaki dan.
Pjesak je pretrcavao ulicu od poste prema tramvajskoj stanici mimo pjesackog dok su auta prolazila, cak je pretrcao ispred pauka u kojem je bio policajac koji je odmah izasao kad se desila nesreca al naravno uvijek su vozaci krivi
Mora svaki dan nesreca biti statisticki, pregust je saobracaj
Auto se kretalo tamo gdje ne smije, bez obzira na pjesaka koji se takodje nasao tamo gdje ne smije. Krivac se zna...Nije pjesak udario u auto nego obrnuto.
Katica ostavka ‼️
U zutoj traci smije voziti tek od semafora ali opet svejedno sta ce pjesak na zutoj traci zakon treba biti ravnopravan na crvenom i mimo pjesackog pjesak treba biti odgovoran platit visoku kaznu i odstetu za auto pa ako treba i u zatvor a ukoliko je udaren na pjesackom i na zelenom onda vozaca debelo kazniti u nas je vozac kriv za sve pjesak nema nikakvih zabrana i moze prelaziti i setati gdje zeli
ala su uslikali
Obavezno zabraniti pješacima da hodaju, brate čim se okrene hoće da pređe ko da se auto momentalno može zaustaviti
Zove me evropa
Gužve su postale i bez nezgoda i vanrednih stvari
Nije auto smjelo voziti po pruzi jer svakako ovdje ne koze skrenuti desno.a joj ljudi
dozvoljeno je voziti žutom trakom gdje pored ima samo jedna saobracajna traka..
Jok eto trebamo se svi gurati jednom trakom. Odakle pješak 20 metara od pješačkog?!?!?!
Kolaps u najavi
Sta ce u zutoj traci za autobuse i tramvaje???