Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fingiro brat sa kamiondxijom ne bi ga prodo nikad za te pare od osiguravstelja. Seljacka skola najjaca kakav fakultet
Tehnički pregled takve prikolice po propisima zadnji put obavljen na dan kad je iz fabrike izašla. Veliko je čudo što ovakvih nezgoda nema i više.
Uzas je ovo
klix treba da se primenuje u sabraćajne nesreće
kad god se vozim iza tih kamiona ima flasheve iz final destinationa
Haha to se i meni dešava. Uvijek mi je nelagoda voziti iza ili čak dok pretičem/zaobilazim kamion sa takvim utovarom.
ovi sa balvanima su potencijalne ubice...samo cekam kad ce mu se prikolica otkaciti i ubiti 10 nesuznih ljudi.. treba ih kaznjavati za ubistvo sa predumisljajem, ako se tako kaze
Sad ide kazna 200KM. Sto naravno podstice da natovare duplo. Nismo mi Bosanci lijeni mi smo glupi, Crnogorci su lijeni….
Hajvani natrpaju 50 tona balvana na stare krševe i izađu na cestu. Ne bi me čudilo da je neki đikson iz manjeg entiteta, jer tamo je sve već obrijano.
Boze sacuvaj