Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dok napredne zemlje jedna po jedna dekriminaliziraju medicinsku biljku, primitivna BH policija je i dalje naziva drogom i hapsi, a tone im heroina i kokaina prolaze kroz nos, pardon, ispred nosa... Uelkam tu Pjongjang, hev a najs dej....
jako velika plantaža stala u jednu saksiju,bravo policija
U prvih šest mjeseci ove godine, na području Centra ukupno je zaplijenjeno 18,696 kilograma opojne droge marihuana, 6,2 grama heroina, 47,9 grama spida i 46 komada sjemenki indijske konoplje. Ponavljam: ko placa policajce da se bave ovim glupostima, i cijim novcem? 18 kg trave u sest mjeseci?! 6 grama heroina!?!? A Drzava najveci diler, valjaju tonama!! pu ma.mu vam nabijem licemjernu, dabogda vam djeca na igli zaglavili..