Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ga niste za 4 dana pronasli, onda nema ni teoretske sanse da je covjek ostao ziv. Za njegovu smrt neko mora odgovarati!
Mirso, nw mora se na sve ostaviiti komentqr, pogotovo ako je oblast o kojoj nw znas nista
Ko se bogatio na ledjima rudara neka se dobro zapita sta ce kad umre
Mi smo najmanje 50 godina za leđima zapadu. To što narod na Balkanu ima novi LED TV, iPhone, vozi novog Mercedesa i ljetuje na Santoriniju, nema veze sa stepenom svijesti i tehnologije u mnogim životnim/privrednim aspektima. Kod nas ne možeš u 21. vijeku običnu ambalažu od pića vratiti, a ne šta drugo.
Zamisli koliko moraš biti hrabar čovjek da se spustiš tih 170 metara u zemlju nakon nesreće i da tražiš druga,kolegu u toj zemlji. Podrška svima koji rade na otkopavanju. Hvala Vam i sretno.
strasno..neka mu je Bog na pomoci
Da im je milion plata malo je u kakvim uslovima rade
U tami sam i ceka smrt, uh bas jezivo i pomisliti
pogide čovjek bezveze, tobejarabi
Pa vidi samo kako su obučeni mislim da i sad rade u maskirnim prslucima iz rata.
zamislite da vam je ovo otac, niko nista nepoduzima, molim boga da svim ministrima rudarstva dijeca ovako isto zavrse zatrpana!
Sto djeca, nisu djeca nista kriva! Oni neka zavrse, pusti djecu na miru! FUJ!
drugacije nije posteno
nismo sposobni jednog rudara da spasimo eto kakva smo drzava