Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ponovo?! pa u teheranu kriminal i nasilje vlada od 95-e.
Hajmo mi otimati raja ovima :Brankovicu,Bicakcicu,Ajnadjicu,Dodiku,oni imaju vise negi ti DP-marketi od bijede da ne uzimamo vec od ovih hadzija
Goli neradnik , niko ko opljačka ne pljačka za hljeb več za drogu, ili za neke prohtjeve koji su u najmanju ruku luksuzni tipa za mobitel , da ima izači gdje i napit se i sl. uglavnom za ovakve ,kao i za političare samo uvesti prislilan rad i dati im najteže fizičke poslove jedno 10 god. nebi više pljačkali garant, a ako je za hranu jedino to opravdavam ipak glad očiju nema ,mada sumljam uglavnom klošarija za koje je Goli otok najbolje mjesto.
Sarajevo, kakvo god da je, to je ipak jedna metropola za tvoje selo, čobane jedan!
PA TO JE NASE SARAJVO.. SARAJEVO SARAJEVO ŠEHER BOSNO VOOOOOOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEE.. OP SA OPSASA...
Ma neki dan su ovde u mahali uletili 2x u istom danu u DP Market koji se nalazi u Brace Begic ...Nista novo.
KOJI VAM JE RAZLOG DA DOLAZITE NA NASE PORTALE I VRIJEDJATE LJUDE ?
@sarajevska r... Upravo tako! Vjerovatno se sad i nama svima neko smije, baš kako smo se i sami smijali fazonima u Alan Fordu.
Ocekivano je ovo. Puno je sirotinje i gladnih u federaciji. Ne daj boze nikom toliko bijede.
dobra ideja sa političarima, da je stavimo na glasanje
kako nece neko od politicara da ukrade kada dobiju 7000 KM plate... samo se krade od sitne raje i daje bogatima... kao u Alan Fordu...
Dobrodošli u Olimpijski grad...