Donja Puharska
0
Razbijen prozor na džamiji
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba porusiti sve ove dazmije koje su napravljene od okupatorske turske na mojoj zemlji Bosni. Naravno nemislim na sve dzamije samo na one gdje su turci srusili crkvu pa na isto mjesto podigli dzamije, kao ona u bijeljini treba to sve srusiti i dici one stare crkve koje su jos uvijek ispod dzamija. Zna se ko je ovdje bio prvi ;) Ivo Bosnjak Herceg Bosna (Bosnjak je przime a ne vasa \"nacija\")
Smijesno je ovdje, sto kao u inat gradite vjerske objekte u takvim sredinama, a nasuprot tome svoju dicu odgajate da mrze. I na kraju sve sto imate je, prvokacija i mrznja. Kao i na ovim postovim, u BIH se vidi da se mrzite, a ni sami ne znate izvor mrznje, volite mrznju a pricate o suzivotu. Koliko vidim, ovi momcici nemaju godina ni da se sjecaju rata u BIH i cist su primjer produzene ruke edukacije od kuce. Smatram da je za vas, kutura i 21 stoljece, samo nesto sto se desilo drugima.
Eto kako uće kućnom odgoju Krivoslana Banda!!!
to su napravili SKOJEVCI
samira, dodji kod mene da mi ofarbas jaja......a kitu ces dobiti na hidzab.
@cetkalj Nema veze sto me ti mrzis . Tvoja me sestra OBOZAVA !!!
užas koliko ovdje ima odvratnih komentara! koja ste vi je.bena stoka! ne zaslužujete živjeti! FUJ!!!
gdje su imena stradalih u silosu vi samo pricate bilo je sranja tamo ali ne kako vi to zamisljate
hrabro nema sta
SAMIRA\"@ Ne diraj u svetog Savu. Kako očekuješ da neko poštuje tvoje ako ti ne poštuješ njegovo!? Naravno da će u REPUBLICI SRPSKOJ stajati spomenik srpskom borcu! Ima li u federaciji obilježja na mjestima gdje su stradali Srbi? Npr u tarčinskom silosu?
Samira, pusti ba papke nek pokazuju sprsku kulturu...nego haj da se mi skontamo..pozdrav iz Berlina
Necivilizacija je rušila Džamije. Civilizacija je sačuvala Crkve. Jel pošteno?
Ja sam iz prijedora i zelim da kazem kako mi je zao sto nisu uslikali jos dva razbijena mjesta na toj istoj dzamiji a koja nisu jos popravljena, jer dzematlije samo sto poprave oni opet razbiju, trenutno je razbijena na tri mjesta. Nas glas se slabo cuje o situaciji u kojoj se ovdje muslimani nalaze bas zbog toga sto malo koga zanima, imalo bi se tu jos mnogo toga pricati,o diskriminaciji u skoli gdje su nasi muslimani izlozeni totalnom ponizavanju ne samo od djece nego i od nastavnika, a pogotovo u najvecoj nacionalistickoj skoli\"Petar Kocic\", gdje otvoreno nastavnici pricaju djei sve najgore o muslimanima. Jednu djevojcicu, prozivaju balijkom itd....Nacelnik se hvali o dobroj situaciji u Prijedoru, a ovo gore vam sve govori koliko je to istina. Svake godine muslimani odlaze jer nemaju apsolutno nikakva prava.
Ne radi se samo o razbijanju prozora, u Prijedoru jos uvijek u zbornici i ucionicama stoji slika Sv. Save, djeca sva moraju o njemu uciti hvalospjeve svake godine i iz svih predmeta, moraju da saraju jaja, da na svakom izletu obilaze manastire, da u historiji uce o lazima itd....
Mi ne mrzimo vas cete, mi samo hocemo da se vi nas prodjete, vas muslimani nisu nikada mrzili i u tome je njihova bila najveca greska sto su vam vjerovali. Vi svoju djecu odgajate na lazima zato su vam ovakvi, kao sto ste u Kozarcu ispred logora u kojem ste mucili muslimane stavili spomenik svom borcu, tako ste vi pisali historiju laznu, treba svako da dodje da vidi kako ste pisali historiju na lazima a ovaj spomenik je najveci dokaz, pobijete muslimane a pricate svojoj djeci da su vas muslimani. Tako ste lagali i za Turke, i da nije snimljeno i da nije DNK u Srebrenici, vi biste rekli da su sve one kosti vasih ljudi