Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja levata, kuću promašio...
Vidi ga ovaj gori od Fazlije
pa kako to da šejlu zigu FIRAUN AHMETOVIĆ kad on voli male djevojčice -šejla je za njega BAKA zar može racku da mu se digne na njoj ?
Ako niste znali Sejla sad ima dva zagonitelja jedan je njen komšija glavonja Zukic a drugi bivsi ministar sigurnosti i zavodnik malodobnih cigancica Sadik Ahmetovic!
VJEROVATNO STE RADILI ZAJEDNO TE BANKE ALI JÀ VISE MISLIM DA STE RADILI N\'A STRAFTI SKUPA ?
Ne branim opste ziku ali cuo sam da je u njemackoj odradio nekoliko banki profesionalno,a ovo sto sad svi dolaze u sud i nazivaju ga ovakvim onakvim,treba li su brate otici mu kuci dok je bio na slobodi i fino reci ja mislim da si ti to.
TU JEDINU KOSULJU JE ZARADIO mali mis z.t DOK JE RADIO KAO PROSTITUTKA U NJEMACKOJ ZAJEDNO SA PJEVACICOM KOKICOM !!
.....ko sad prči Šejlu je li i dalje fantom izetbegović ?....koliko je ljudi nedužnih zika ubio po naređenju tog MONSTRUMA ?
Čavka ti svaka ti čast
Zika možeš samo da ga POPUŠIŠ Čavki kao što ti je supruga godinama PUŠILA rah.Hadžiću !
e moj čavka kako češ ga ti na kraju popušit kad ti država okrene leđa ko i mnogim drugim što je okrenula,pusti više čovjeka nije nikog poštenog ubio.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
Tražite posao? Posjetite prvu društvenu mrežu poslova Job.ba
HEBO VAS VISE TURKOVIC,MENI JE ZBOG NJEGA ZIVOT OTISAO DODJAVOLA!!!
Ovaj Turkovic sve u ovoj istoj kosulji .!
koji kreten moraš biti da promašiš cjelu kucu c c c c c.
IMAM INFORMACIJU DA MI POJEDINI LIKOVI KARAJU MOJU SUPRUGU SEJLU DOK JA NEVIN TRUNEM U ZATVORU.KAD IZDJEM IZ ZATVORA ZA JEDNO 30-40 GODINA SVE CU VAS POROKAT..