Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja oko 9 prošao odavde. Kakva je muzika svirala dobro da se nisu svi poubijali.
jel dzigera?
al dzubrad unistise tako lijep grad!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i dan danas zalim sto ovu 'bastu' nije Bosna odnijela kad su bile poplave..
Svi vi sto pisete neke komentare seljaci i tako te stvari koji niste svjesni sta se desilo tu i zbog cega je sve to bilo i ne poznajete momke.Zajedno sa njima mozete samo da gledate i sutite samo, te "narkomane" i te "kurve" oko njih sto spominjete to je sve vasa ljubomora jer su oni ono sto vi nikad necete sa bit sa svojih 20 godina.Zato nemojte preko komentara vi da osudjujete i pricate nesto.Kao sto je neko dole u komentaru spomenuo imate poljanu imate carsiju citavu pa ko god sta ima protiv slobodno :)
tako i treba kad dodju u zenicu glumit barabe nema tog ovdje lafovi...i dobro su ovi i prosli da im glave ne popadase :)
E bas tako nisu svjesni ni oni a ni ovi sto pisu komentare :)
zenica=olos
jel vi imat tv u bolnicama strah m da ovaj vecras nece moc gledat utakmicu
Ljubomora je čudo u našem narodu, ubit zaklat samo sto imas bolje od nekoga. A sto se tiče objekata u Zenici poput ovog (poznajem zenicu) teski mangupi tj pederi trenerke satovi robovi i stilovi takvog KLOŠARSKOG života. Na remse vam se u obraze idioti već ste jednog neduznog decka ubili sjeme vam se zatrlo, na robiju tešku sa njima a objekat kazniti velikom novčanom kaznom
Ma gubari i narkomani svaki put kada prodjem autom zgadi mi se zivot kakve face vidim.Da bog da se svi izmedju sebe porokali. Kurve i kurvini sinovi sve tamo..
Bang bang I shot a man down-Rihanna
E ovdje se SELjADIJA skuplja !!! Da bogdom pomrli svi do jednog !!!
Infantilni tinejdžeri nema niko 20 god. Bar intelektom. Ne čudi. Malo se.i dešava na ovom . mjestu. Ne for mi ra ni....
DAKLE KONAČNO RJEŠENJE JE UDUPLATI ZATVORSKE KAZNE I SVAKE 4 GODINE GRADITI ZATVOR A U DOGOVORU SA ZATVORENICIMA 1DAN RADA 4DANA KRAĆA KAZNA.
Joj samo pistollji pa brate ako si faca nadjes se s njim na nekoj poljani i udarate se dok ste na nogama a ne ovako!
Da ti vidis te face bilo bi ti jasno zasto se nece udarati...njih 10 skupa nemaju 50kg. Narkomani okruzeni kurvama...
ko divlji zapad
A zar se cula pucnjava od muzike?? mogli su se svi poubijat da se nista ne cuje...
Dobro je krenilo sa lakim kad dođe do teškog oružija tada će već biti kasno.