Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam nikako ove sto pucaju na ove druge, jarane ako vec hos da ga roknes, rokni ga u vugla, sta ga pucas po koljenima,rukama itd.. Isto neki dan fol pucali na onog Benju u sa, nista liku, sutra ce izac pa ce on nekog upucat isto tako.. Ako se vec bavite tim, idite malo trenirajte to pucanje u shumi negdje, nemojte se brukat poslije da vam covjek prezivi.. I poubijajte se vec jednom, da normalno mogu hodat ovom Bosnom i Hercegovinom, kako je nazivaju.
@iluzionista Hendikep je veća kazna, ubistvo je nagrada..
@Turčin jarane cim je to spremno da oduzme zivot drugom covjeku na silu, (kad malo realnije sagledas, oni se tu igraju Boga, boze oprosti na poredjenju), to za mene uopste nije vrijedno zivota na ovoj planeti. Da mene pitas, sve te mafijase i ubice, na jedno ostrvo, zagradit zidinama i nek se poubijaju medjusobno, a normalan narod neka zivi svoj zivot u miru i blagostanju, a ne u strahovima da ce ga stici neki zalutali metak ..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ustaljena floskula "..poznato lice organima gonjenja...", hoćemo li ikada čuti nešto tipa "..lice je lišeno života usljed oružanog otpora pripadnicima MUP-a...". Nisam zagovornik nasilja, ali čini se da je potrebno primijeniti američki model..
potrebno je primjeniti bilo ciji model,osim naseg...
Potrebna su ovlastenja za posebnu jedinucu u okviru SIPA-e koja ce da skida glave kriminalcima "opiranje prilikom privodjenja"
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neki ga upuco sa inicijalama A.K. , da nije onaj policiji od ranije poznati AK-47 ???
Vrijeme je uvest zakon ko u Americi: "three strikes", odležo si dvije robije kad pukne i treča pa bilo mazno čokoladicu = automatski doživotna.
Niko ne pise da je pucanje bilo u samoodbrani, al liku pistolj zapeo....
loša droga i u Tuzli ..
pa botiću prijatelju,koliko puta će te ljudi krpit
da se hocete poubijat vise, samo da neko neduzan ne strada ko sto se desilo u zenici kad je momak od 18 godina,ni kriv ni duzan pogin'o zalutalim metkom, a ove sve treba na streljanje,bice pucnnjave dokle god su ovakvi likovi zivi
Ovaj se folirao što ima dobro auto, iako ne valja jer je crveno, pa ga onaj opomenuo hehe
12 godina za ubistvo ?? u americi je doživotna ako je sa predoumišljajem. treba samo kopirati američki sistem
Nasao ono sto je trazio sa ubistvom pogresnog covjeka :) Sada porodica ubijenog pokusava da skine njemu glavu sto ce sigurno uspjeti treci put. Dva promasaja a treceg sigurno nece biti! Mafijaski obracuni!
Generale, nemoj pisati nesto sto neznas. Niko iz porodice ubijenog nepokusava da skine njemu glavu, pored toga i ako je ovo mafijaski obracun ovo nema nikakve veze sa porodicom ubijenog. Pozdrav Generale!
Nije generale porodica ubijenog... nazalost nije, nego lokalni "mocnik" Amir Kovacevic... u svakom slucaju, slabo je gadjao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zanimljivo je da su prestali pisati o pucnjavama po sarajevo :)))))) ..svako malo rokaju a na klixu nista :))))
Ovaj je ko meta za vjezbanje svi u njeg pucaju
ispucano 18 metaka sinoc,a 15 ga pogodilo,i opet ziv :D
koja sila ovakve cuva?