Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trazili smo divlji zapad... dobili smo divlji zapad.. nego treba napraviti turnir na nekoj poljani pa da se ovi sto se vole rokat rokaju do mile volje
Bravo Radoje Fahro Radoncicu, od kada si ti ministar ne/sigurnosti svaki dan ubistva, otmice, ranjavanja, hvala tebi i tvojoj SBB, od kada ste vi na vlasti kriminal cvjeta, a kriminalci i ubice haraju ulicama jer znaju da nece za to odgovarati, jer njihov sef Radoje Fahro Radoncic je ministar.
Ovo fakat postala svakodnevnica
mislis da je bez razloga pucano...?
Naravno da nije bez razloga,sto na mene niko ne puca,nisam u tim kriminalnim vodama,ni blizu i zato sam miran
Ko se kurci u tudjoj mahali , dobit ce ono sto je zasluzio , ovo vam je i mala opomena , da se ne kurcite , posebno u svrakinu :*
tako je to kad se glumi mudonnja :D..
Švrakino je za pola ostalih mahala metropola :D
sudstvo i tuzilastvo puca,u kantonu je usvojen zakon o nelegalnom posjedovanju oruzja , kazna je do 3 god,ali dosad niko nije dobio ni mijesec zatvora, za posjedovanje oruzja, policija ponekad po nekoliko puta oduzima oruzje istoj osobi , a ni dana zatvora, sudije i tuzioce na vjesala.
KRIMI RAD :)
pa nije dzaba naziv svrakino SELO
Ti si sigurno neki veliki građanin, samo s kojeg brda se javljaš.. Možda je Švrakino Selo.. ali je jedino selo kroz koje trola prolazi, a tramvajska je u 5 min... Najgore kad se ovi nazovi građani javljaju.. a došli iz neke vukojebine..
glup si i nije ti krivo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoj te se cudit ljudi, ovo je Sarajevo !
Najlakse je okriviti policiju , policija da ima ovlasti radila bi svoj posao kako i treba da radii....a oovako ne mogu jer nemaju pomoc nadleznih orgaana, mislim nemaju je jer ti isti akteri pucnjava rade za ljude iz vrha vladeee....i jasno da policija ostaje nemocna, izadje na teren uradi uvidjaj i to je to....
Momak se kurcio, popio metak, ne ide to tako u tudjoj mahali :*
incijali svuu familiju
Samir Kurtovic se zove problematican tip,kriminalac sa ilidze,svasta radi u mutnim je poslovima,eto..Popio je meak jer je zasluzio,STO POSTO!!!
samir kurtovic....coban..hahah
ima li twitter??
samir je smrad nevidjeni zna samo da prijeti i da siri lazi,ovaj put je naleti na mangupa i bilo je za očekivat ovakav ishod !
Svrakino :)
Pogledaj policajaca i stava! Ja uvidzaja i govana. Pucnjava se odigrala 30m od policiske stanice N.Grad. Da im das dvije nacrtane ovce jednu bi izgubili.
hajd ti budi onda drot nane mi istetovirane i spravi krivu Drinu ti reaguj lako je srat sa strane a neznas da mozda nemaju podrske u nicemu i ako zaseru ode glava za 800 maraka. de ti pasa pa ih sve pohapsi pucnjava ce se odigrat dze ce se odigrat pa bomba eksplodira na maratonu u bostonu pa nikom nista jel smaesan si drogo ovcico....
zna li se koje ranjen?
@K04 *** ti drzavu i ustavopravni poredak u kojem idiot poput tebe ima pristup internetu i hoda ulicom