Policija traga za počiniocima
0
Pucnjava u sarajevskom naselju Buča Potok
Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj koji optereceni likovi zive u Sarajevu...valjda je zabrinjavajuce to sto se pucnjava desila...i trebalo bi biti najmanje vazno gdje se desila...ali ce se uvijek naci nekih \'cistokrivnih\' sarajlija da primjete da je u pitanju Buca potok pa ce to staviti u fokus price..jadnici koji osim mjesta rodjenja i stanovanja (koji su slucajni) nemaju u zivotu nista drugo...pa koji smo mi jadnici...
Nisu ba oni pucali, to je metak zalutao od naseg olimpijca Nedžada Fazlije hahahahaha :))
Čuj \"Buča Potok\" haha naučite se pisat već jednom, sramota da se ovo vidi, a ne citaju ovaj portal samo Sarajlije, sta trebaju da misle da smo svi nepismeni eto nam ogledala.
pa vi novinari nemate pojma sad pisete pucnjava u safeta zajke u buca potoku,a druga vijest saobracajna nesreca u safeta zajke u brijescu samo se brukate neznate ulice,vidi se da je neko oblžjavljivo koji nikad nije vidio Sarajeva doselio sa nekog sela pa ga babo ubacio preko stele da radi taj posao
cudo jedno pa nije se desilo u Sulje Jahica
Dziba mislio da mu onaj sto skace sa svemira zauzima teritoriju a ono bili glineni golubovi...e moj dzibo
Lady sta ti grobu pricas mrtviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bolji je srbin ili hrvat nego sandzo ili siptar oni su klosari samo da im se rokati i i glumici neke mafijase po sarajevu
Samo nek nema štete na automobilima i okolnim objektima, odmah mi je lakše!
Grand Theft Auto : Sarajevo Edition
Prati majka sina Sandzakliju u Ameriku i kuka, plače...suza suzu stiže... A kaže joj muž: Dobro bona što plačeš, pa ne ide u Sarajevo, vratit će se !!!
Glupi moji bosnjaci , sta pljujete na sandzaklije i onu su bosnjaci ! Zar nije bolje sto imamo njih nego da imamo cet*ike i ust*se? Jadno je to da musliman pljuje na muslimana. Srbin Boga mi stiti srbina a tako i hrvat hrvata. Radije sandzaklije nego srbe i hrvate !!!! Sram vas bilo na svog pljuvati , zato vam i jest kriza. Bosnjaci , borite se zajedno umjesto sto sjedite tu i kukate.
Strašnije od ove pucnjave su OVI KOMENTARI.Nevjerovatna količina gluposti izbija iz dosta ljudi... DEMOKRATIJA(demos-narod,krateos-vladati) Nema šta...PRAVA VLADAVINA NARODA!!!
Vi koji zivite u Sarajevu sada ne treba da se svadzate ko je pravi Sarajlija, a ko nije, svi vi dobro znate da imate istocno porijeklo iz SANDZAKISTANA, a ono malo pravih Sarajlija sto je bilo do 1992 ste ili protjerali ili ubili.
Nađu, nađu, al\' I(určinu moju!!!!
Joj ljudi oko cega se vi prepirete, i komentara FUUUJ... Nmg da vjerujem, kod nas toliki naboj izmedju raje samo za svadju, prepirku, vrijedjanje... Pa ima li kod nas i izmedju nas ista dobro, pozitivno?!?!? Drugo, ove \"Sarajlije\" koje su rodjene tu, pitajte malo roditelje, dede, bake,. nane, gdje su oni rodjeni... Istrazite malo svoju proslost. Ne, nego se on zadesio u Sarajevu i rodio se tu i odmah je POSTAO Sarajlija, koji nosom nebo para... Alooo, spustite se majka mu stara, ionako se \"pusete\" samo u virtualnom svijetu... JADNICI..!!!
skoja----------bas me interesuje odakle su tvoji dosli,tj.sa kojeg sela,a Boljakovo je Sarajevo-Novi grad,papcino a ti ganjaj ovce,krave,itd po kuci svojoj
Poštovani, pucnjava se nije desila u naselju Buća Potok već Boljakovo Potok, a uz to pogrešno ste i napisali \"Buča Potok\"