Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEFICU JEL I DALJE SITUACIJA STABILNA????ILI JE VRIJEME DA PROMIJENIS PRICU KOJU PRICAS SKORO 10 GODINA???
Evo ti recept za sigurnost..... Krivični zakon F BiH... 1.Ubistvo kazna zatvora najmanje 5 GODINA, ubistvo službene osobe najmanje 10 godina ili dugotrajni zatvor, 2.Teška tjelesna povreda 6 mjeseci do 5 godina, 3.Teška krađa 6 mjeseci do 5 godina, 4. Razbonjištvo (pljačka) od 1 do 10 godina. itd.itd............ Znači sve napisano i objašnjeno, Kad svi koji nešto budu uradili budu, ali stvarno budu U ZATVORU biće dobro vjeruj mi. PS. Policija privodi dokumentuje itd. a SUD (ne)šalje u ZATVOR.
NEFICU AKO SUTRA POGINEM U PUCNJAVI JEBACU TI MAMU
U ŽBUNJU SE KRIJE I POKUŠAVATE GA PRIVESTI? JEL NAS ZAJEBAJETE ILI JE NEKA ŠALA???
Normalno da ce ljudi slobodno setati po gradu naoruzani do zuba i pucati kad im se qrac digne,jer je policija nesposobna... 90% policajaca je debelo i nesposobno. ne moze potrcati 20m, kako ce oni zastititi narod? Nikako!
Index je vec objevio da je ubica clan vehabiskog pokreta.
cuj u zbunju, pa ne ganjaju mačka. istresi sest okvira u zbunje i onda udji unutra.
http://www.radiosarajevo.ba/mobile/novost/207515 ubij govno narkomanska
Cuj u zbunju, jel se to igraju zmire? Hahahha
u zbunju? a velahavle
Policija kod napadaca pronašla ličnu i pasoš, uz to se sumnja da je uzvikivao neke religijske povike, pa se tako i dovodi u vezu sa Isilom. U slobodno vrijeme preprodaje vutru. Sarkazam, da ne bude zabune :)
Kinez pao na prelazu 1/2 Irska BiH
Vidite u foci i ustikolini da nisu napokon odlucili da se vrate kuci
Jaoooooo, "u zbunu i policija ga pokusava privesti" hahahahahahahahahaahahahajahahahahahahahahaha
Eno ga viri......
Jel se to raja iz Buljakovog potoka pomarala sa rajom iz Brijesca.Svedska Sandjak.
Jel musliman?Ako je musliman to je terorist,nisam ja ovo reko takva je politika svijeta!
cuj, krije se u obliznjem zbunju, a policija ga pokusava privesti... HAHAHAHAH dugo nisam umro od smijeha ko ovo kad sam procito
Hahahahahaha
sakrio se lik na drvo haha