Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo novo naselje na stupu je primjer kako drzavu, arhitekte, investitore i sve ostale boli racQ za narod koji će tu živjeti pa tako: - nemaju bogde zelenila, -zgrade su jedna od druge par metara (da komsinica moze zvjernjat), -balkoni nekakvi zicani otvoreni (nit se moze sjest, nit sta stavit tu) - nema parkinga hama nikakvog -nema sadržaja za djecu, - drito su iznad benzinske pumpe koja moze raznjet po zgrade - itd. Ljepota i kvalitet zivljenja, FAVELA plaćena bruka po kvadratu. Novo Alipašino, s tim da je alipašino gospodluk, imaju barem igralište i parking ispred.
vidi se da si upućen, kao i ostatak ovih autohtonih sarajlija - nikako!
Pored ovakvih Sarajlija ,Sandzaklije su izuzetno civilizovan narod.
velika hrabrost možda čak i prevelika :-D
tip se vec predao. informacija iz prve ruke ;)
ko u filmovima
ubijajte se stoko jedna nevaspitana
SRECA PA SMO NAJSIGURNIJI GRAD U EVROPI PO MISLJENJU KANTONALNOG MINISTAR
joj koliko sam puta guzio mirelu ovdje nisam mogao po danu nego navecer haha
opet ovi nasi federalni gangsteri po staklima i asfaltu ugledajte se na kolege u rs-u
Za grozotu od naselja, ova pucnjava je još dobra, manji kalibar je bio u opticaju.
Imate li vi novinari smisla za lijepe vijesti crnite nam pamet. Zivot je puno ljepsi od ovoga sto nam vi servirate. Dodik ubica novinara
imal dana da prođe bez pucnjave,
momak umislio da je kristijan golubovic pa zapucao u majestic kao on 95' u beogradski majestic na arkana i ekipu.
FNM@ naravno da nije isto zajebancija ☺ mada lik jos ziv 😕
FNM@ naravno da nije isto zajebancija ☺ mada lik jos ziv 😕
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
CSI Buca Potok.
Ova Tibra nije smjela napraviti vise od 6 spratova zbog blizine aerodroma, ali je primjetno da ovo naselje najvise blate oni koji zive u stanovima iz 60ih i 80ih koji su vec za rusenje ili oronulim kucama. Nista nama nije po planu pa ni ovo naselje. Kakva država, takva i naselja.
Ja sam mnogo toga ;)
@Sue...nisam nikada ulazio u te zgrade. ali kazu da je kvalitet ekstra. samo sto jest jest. mozes svakom komsiji pljunut na balkon...