Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kineski sistem nas moze spasiti od posljedica demokratskih sloboda koje razaraju svakog normalnog covjeka.
a sad vam je Kina dobra, pickice ha?
To samo rade siledzije i dilero to treba iskorijeniti u Bosni inace nece biti nikada mira a za njega naj bolje je kazna nabitiga na kolac ko u knjizi Na Drini Cuprija Pozdrav za vas u Bosni P:S Zivinican u Svijetu
dobra je smrtna kazna
Dead penalty na licu mjesta .. ili ti ga za svaki metak ispaljeni 10 godina kazne ,tj. vise godina kazne
sramota i grehota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
sta mu je dijete skrivilo?ajd zena je na losem glasu i lijeceni ovisnik.curica se zove Una a zena Keneta...zivimo u istoj ulici.znam ih jako dobro,taj covjek ih je finansirao...
kakav otac, takav sin...... zemlja se krvlju natopila, a gospodari se smiju u uskim prostorima zagusljivog zraka.... svi oni su obicne budale i neznalice, neznaju da iskoriste svoje sposobnosti u datom trenutku.... treba sa osjecenom glavom tog manijaka ispred suda protestovat!
kako se zove zena i curca
Tuga i jad. Posebno kada se to desi u prvom komšiluku, onda nas uhvati panika i pitamo u kakvom to vremenu živimo.
Definitivno u ovoj državi nema zakona po kome bi se moglo uopšte živjeti, a kamoli lijepo živjeti. Po meni policiji treba palica pa po leđima i za pogrešno parkiranje, a kamoli ubistvo. Ne bi sigurno naum palo nekome da ubije nakon batina za malu sitnicu. Daleko smo mi od Evrope i evropskih zakona.
Ja ga ne bi ubio, ja bi ga 10 godina mucio bez ikakve milosti a ne bi mu dao da umre. Koja je to samo stoka bolesna koja moze takva djela samo da cini.
pa zna li se u kakvom je srodstvu bio sa njima? strasno !!!
OBJESIT NA NEKOM TRGU
Pa ovo je vise sve granice preslo ,tog ubicu i zlikovca hitno treba poslati u iran ili kinu da mu se tamo presudi a tamo se zna kakva je presuda ,jer u ovoj drzavi gdje mi zivimo nema ni pravde ni suda ni kazne.Ja neznam kako ko to shvaca ali nebi ni on dugo pozivio sigurno da je nesto slucajno zrtva u rodu mom znao bih kakva bih njemu presuda bila za kratko vrijeme.