Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\"
ma pravio ja rakiju i malo ga maznuo i jos vidjeh srbija ispade i zapucao malo...........
Čovjek nije znao na koji naćin i kome treba predati oružje pa je zapucao da dođu po njega.
Slavio covjek sto je srbija ispala...svaka cast care, i jest za zapucat...
budalastine i vijesti i gluposti,sto su ovi levati iz sarajevo x ,a bas se to ne puca kad nam je Bajram.Pa naravno da imamo i zakopano ako treba.
pa ispred svoje je puco sta hocete. ima cojek pravo.