Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u svakom slucaju osudjujem ovaj slucaj ali brate dosta je vise i smrdske propagande i dobrote. ubirete ono sto se posijali
Bobo, nemoj nam kvariti koncepciju programa :). Znas za ovakve inicijative tipa tvoje, bilo je potrebno dosta ranije misliti, prije nego ste ovoliku jad napravili u Bosni i Hercegovini. Nije to bas tako jednostavno, uraditi tolike zlocine, a onda, hajmo to sve zaboraviti i biti opet fini, sve dok se pravda ne sprovede za svaki najmanji zlocin, a to je na ovom svijetu nemoguce.
Molio bih ljude koji ovako, jezikom mrznje, komentarisu ovaj gnusni cin da se suzdrze, odnosno da uz duzno postiovanje kuce Bozije osude ovaj vbandalizam, bez da prejudiciraju ucinioca i etiketiraju pripadnike drugog naroda, bez da znaju izvrsioca.Zasto izvrsioce ovih nedjela uvijek trazite u pripadnicima drugog naroda.Ovo cine vandali, neodgojeni, mrznjom ostrasceni pojedinci s imenom i prezimenom, a ne narodi.Dosta nam je zla, mozemo li jednom za svagda pokusati stvari i dogadjaje zvati pravim imenom.Ovaj incident, ovaj napad na crkcvu treba prijaviti, osim Policiji i Medjureligijskom vijecu BiH koje cini sve da,ako vec ne koze sprijeciti, bar evidentira ovakve nasrtaje na slobodu vjere.
Temeljni cilj nam je da nastavimo sa onim sto su Caco i Juka zapoceli...bacati mrtve srve u Miljacku dok ih ne nestane prvo is Sarajeva pa onda i cijele Bosne. Tekbir!! PONOSAN SAM STO SAM BIO CLAN CACINE JEDINICE NA BISTRIKU!
Poserem se u usta svakom ko vise iz bilo kog povoda zapuca u ovoj drzavi. Treba udarit kazne za pucanje po 5 godina zakona, pa puco na covjeka, u lovu, na svadbi ili bilo gdje. Sve pohapsit i uzet svu imovinu...
Naravno da cemo ici u nasu majcicu Tursku. A ti ces nam i dalje biti kmet u nasem kantonu srbija sa glavnim gradom beogradom. Pripremi opet srpske snase da radjaju male Turcice. Dolazimo da osvezimo gene, jer vidimo da ste postali neposlusni. Vama treba svakih sto godina samostalnosti nase 500-godisnje osvezavanje gena, kako bi bili poslusni.
ici cete vi uskoro za Tursku mame vam ga nabijem ciganske smrdljive lojave baliske
HAHAHAHA ZGEMBO, KLEMPO :) Rodila majka bali*nkusa, svog cet*nika malog.
Ovaj Turcin mi mirise (zapravo smrdi) na Pipu. Ista cigasnka pjesnicka dusa... a takve duse mogu da ga puse.
aaa...vidi vlaha sto su se razgalamili. Mrs u svoj pasaluk pa se molite bogu dan noc. Ovo je Turska!
admine i urednice .ebem vam dijete malo, opet blokirate komentare nemuslimanima
paljenje, pucanje i druge provokacije kad su u pitanju dzamiije spomenu se usput ili se vise ne pominju jer je to postalo normalno a kad su crkve u pitanju i kad vjetar puhne digne se prasina
do temelja srusiti
I zamesti trag prljavi srpski, da nestane neprijatelj nas mrski. Rusi crkve i samostane, dok vlaha u majcici Turskoj ne nestane. Otmite im dusu i novac pa onda po paroli, cekic, kolac Jasenovac.
muslimani, gamadi mala, previse vas je koliko god da vas je