Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cer_icevi puleni Cini mi se da ovakva dogadjanja nece prestat, sve dok se neobavi svinjokolja u dzamiji a rostilj potpali kur_anom
Ma ovo župnik provalio da klepi lovu za kondoma...valja se zaštiti od prljavog dječačkog š-up-ka. @Rejs Seric...takvi poput tebe vise ne mogu ni pljackati dzamije, jer ste ih sve porusili, pa dosao ovdje da drzis lekciju o multieticnosti i moralu. Pisati pa spavati...prodjose Štrumfovi. @Serbez...gore napisani komentar se odnosi i na tebe. Zar ste u Laktasima dobili internet?? Uh,ja mislio da samo krompire uzgajate.
Mali t.e.h.e.r.a.n.i ugledali se na veliki T.e.h.e.r.a.n, tj. kan.dahar, tj. Najnoviji Pazar, ono što je nekad bilo Sarajevo. Ništa novo, 450 godina zuluma ušlo u krv i gene, a reketaško-crnokošuljaška bagra rekla im je: Gazite Hrvate bez milosti!
Jos jedan primjer bolesnjacke multietnicnosti
što je ovo ljudi pa i crkve se počele pljačkati. samo da mi je znati tko je taj šljam?
Zutaci garant, mamu im drogerasku, narkomansku.