Naselje kod Doboja
0

Pronađeno ugljenisano tijelo mladića

SRNA
Doboj
Doboj
Dobojska Vatrogasna jedinica pronašla je ugljenisano ljudsko tijelo tokom gašenja manjeg šumskog požara u naselju Pridjel, kod Doboja, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Uviđaj su izvršili inspektori Sektora kriminalističke policije i Odjeljenja za protivpožarnu zaštitu ovog CJB zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Doboj koji su utvrdili da je, najvjerovatnije, riječ o dvadesetdevetogodišnjaku iz Pridjela koji je izvršio samoubistvo tako što se spalio.

U blizini paljevine pronađen je kanister sa tragovima benzina. 

Na  osnovu naredbe dežurnog tužioca, tijelo preminulog prevezeno je u prosekturu Opšte bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju gdje će obdukcijom biti utvrđen uzrok smrti i identitet preminulog.

Prema zvaničnom izvještaju Civilne zaštite Doboj, dobojska Vatrogasna jedinica je tokom jučerašnjeg gašenja šumskog požara u naselju Pridjel Donji na Ozrenu pronašla ugljenisano tijelo Bojana Stjepanovića (29) iz tog naselja.

U požaru, koji je lokalizovala Teritorijalna vatrogasna jedinica Doboj, izgorjelo je oko pet dunuma niskog rastinja i šume kojom gazduje Šumsko gazdinstvo Doboj.