Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužna sudbina...Nadam se da će se ljudi nakon ovoga dignuti i tražiti izmjenu zakona jer je Arnela bila žrtva proganjanja i maltretiranja od istog Avdije koji ju je na kraju ubio. Policiji je sve prijavljeno, on prošao bez sankcija što je na kraju dovelo do toga da djevojka bude ubijena. Tuga...
Drzava,sud,tuziteljstvo je cisti qurac!Kad se dovede u red drzava do ovog nece dolazit.Ovu dvojicu manijaka dozivotno maltretirat u najgorim mukama.Fina Sjeverna Koreja
@Misstake i trebalo bi idiota koji dade minu policija momentalno da uhapsi i zatvori on ili je na neki način učestvovao u djelu ili je potencijalni ubica. Međutim nije Federacija još došla do tog stadija da čini preventivne mjere a nikada neće ni doći jer smo mi dno dna, na žalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Toliko sam u šoku zbog ove djevojke, da više nemam komentar. Molim samo sve nadležne da ozbiljno shvataju kada cure prijavljuju da im se prijeti smrću i slično, da to ne uzimaju sa rezervom, jer ovo je sve otišlo bestraga! Mislim da ju je gamad bacila živu sa litice, ali istraga će pokazati.
hahahha, ljubomoran, vjerovatno nije imao s cime da je .... pa kompleksi pucaju, ali nema veze u zatvoru mu to nece ni trebati -bice on necija drolja
nisu zasluzili ni dozivotnu , pa to treba odmah voditi na vjesanje. 100 maraka drzavu kosta samo za jednog zatvorenika dnevno.
Gade mi se, fuj.
jos jedan mladi zivot ugasen..maksimalna kazna a djevojki vjecni mir roditeljima sucut..
Smrtnu kaznu staviti na snagu,nista drugoooooooo.
Kguzii
Dobit ce po 3 godine zatvora max 5god.ccccc sramota.
Ne dirajte tuđu vjeru, a vi koji tumačite ajete, odakle vam pravo za takvo nesto. Postoji tefsir, znači imaš knjigu u tomovima, pa se brate malo educiraj vezano za tumačenje ajeta, pa ćeš shavtiti da li islam dozvoljava nasilje nad ženom. Islam je jedina religija koja ženi daje ogromna prava. Čitaj, uči u ime Gospodara tvoga. Ne lupetajte i ne mješajte religiju u ovo zlodjelo. Da Allah da sabura porodici, a nasilnici nek dobiju što zasulužuju.
Ja sam mislio da je tefsir ono u cemu se pita pece.
@oky ,Tvoja tvrdnja da je islam jedina religija koja zeni daje ogromna prava je cista laz i smijurija. U budizmu zena ima veca prava i status , nego zena u islamu. U krscanstvu zena ima gotovo jednaka prava kao i muskarac. Pise: „Nema više: Židov - Grk! Nema više: rob - slobodnjak! Nema više: muško - žensko! Svi ste vi Jedan u Kristu Isusu! “ Galaćanima 3,28
U ovom slučaju "Krvna osveta" se nameće kao jedno od "riješenja", mada nju roditeljima ne može niko vratiti.
KO god da mi ovdje udario minus smatram GA isto MONSTRUM.
Pričao mi je jednom dedo rahmetli da šejtan navede čovjeka da počini najružnije djelo i kad ga čovjek uradi toliko se i šejtanu zgadi da pobjegne od čovjeka. Ovo je sigurno jedno od tih djela odnosno nedjela. Ovu dvojicu dobro ste rekli kazniti najgore što postoji. Da je šerijata bilo bi oko za oko, zub za zub pa bi oni na vješali išli. Budući da imamo demokratiju neka bude doživotna robija u najmizernijim uslovima.
Cuj sejtan, mozda mu je pomagao chupakabra.
Ili Deda Mraz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma muciti 24h, sve najgore im raditi, fuj kakva djubrad !
tom silovateljutreba kuracodsjec i natjerat da ga pojede
Svijet je krenuo opasnom stranputicom nema nam spasa.
Tuga i Jad.Ovakve stvari normalan covjek ne moze ni da zamisli.Samo MONSTRUM.
iskreno saucesce rodbini,prijateljima I poznanicima Arnele.