Ekshumacija u Bihaću
0
Pronađeni posmrtni ostaci oca i sina
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Zivko Josilo dabogda ti Brena svaki dan u kuci pjevala.
Da, pamtimo, tako su i srbi pamtili Jasenovac, i handzar diviziju, pa su se svetili, u sledecem ratu mi ce mo se njima svetiti, pa opet po nekoj logici oni nama... i tako dodjoh do zakljucka da trebam sto prije to bolje napustiti ovu lijepu prirodom, ali umno bolesnim ljudima zemlju Bosnu.
I to jednog u nizu! Onda su neki kamiondzije blokirali cestu i trazili da se to ispita, jer je do tada sve uvijek bilo neispitano! Tako je pocelo. Cackali uvijek. Eno zivih stanovnika pa nek potvrde, svako iz tog kraja to zna, nije nikakva tajna!!!
Iz Ripca je krenuo rat tamo, ubistvom Srbina, momka koji je radio na pumpi!!!
fahreta jahic se vraca rodnoj grudi
Hajde Bosnjaci, uskoro Lepa Brena u Sarajvu
pa sta ako pamtimo, nemamo vojsku, oruzje, spremne ljude, patriote...sta ako pamtim, ako budu klali, da se sjete nove generacije gdje ce traziti iduci put?
nikad zaboravt....
Pamtimo samo pamtimo.....
Ja sam lekciju naucio.Ja znam ko su srbi.
Boze kakva slika,uronjenost u prolaznost,sustajanje svega.Covjek kao zlocinac.O boze.
Pamti naivni bošnjo da drugi put kad dušmani navale nebi bio u istoj situaciji!
Rahmet im duši... Nikad se ne ponovilo.