Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za.ebah se i otvorih komentare !
KAD SU JE OTVORILI NEDOSTAJE MOZAK, ZNAČI DA JE SRPSKA
Su ubjedljivo najgluplja i najpodmuklija nacija na Balkanu,toliko o vama.
Sram vas bilo, to su posmrtni ostaci ČOVJEKA, OSOBE, NEČIJEG SINA MUŽA BRATA OCA........................ nadam se da će identificirati čiji su to posrmrtni ostaci, i nekoj majci i porodici dati mogućnost da te posmrtne ostatke dostojanstveno ukopa.....................
Ta lobanja je pripadala ČOVJEKU. A vi internet-bolesnička stoko sramite se šta pišete i bolje je da potražite psihijatrijsku pomoć, da se na vrijeme liječite, da se vama ne bi bavila policija i istražni organi.
izvinjavam se svim svojim pacijentima Srbima.što u ratu nismo imali anesteziju,
nisi ti vidio ni pala ni doboja
Koliko ima isfrustriranih srba sto piskaraju iz dosade i blate sve normalno i ljudsko te i nije cudo sto ih svi mrze . Koliko ima srba - roma to nisam znao dok nisam otisao na Pale, a u Doboju da ne pricam.
koliko ih jos ima po parku...
Boze, koliko monstruma i izvitoperenih pameti ova zemlja ima.!. Komentara ima da ti se povraca po njima .
Nekome trebali zubi :). Bože svasta, previse ljudi gledaju filmove!
Na lice mjesta izasli special agent Sili Buth i dr. Brenan, zvana Bones
GDJE TURKOVIC
mogu tek misliti kada će ovi naši policajci i osoblje otkriti kome ovo pripada...
Sigurno Hanka ubila nekog jadnog srbina.Hanko,Hanko gdje ce ti dusa
M.Selimović: "Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama muslimanima. Do juče smo bili ono sto danas hoćemo da zaboravimo. Аli nismo postali ni nešto drugo, stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo vise nikud. Оtrgnuti smo, а nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica оdvojila od majke rijeke, i nema više ni toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, а nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, а tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni šta smo."