Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jeli se utvrdilo ko ga je svezao i mucio...?
Policajac prodavao lažne eure naivnim seljacima. Neko ga poveo da podvuku crtu
U kakvoj državi živimo, treba samo kupit labradora i cvike i kad hoćeš iz kuće/stana lagano cvike na glavu i labradora na povezac i Bog da te vidi. Heeej komšija jesi sinoć vid.... Nisam! Vidiš da ne vidim...
U svaku stanicu treba vratiti IPTF policajce kao prije
Policajac prodavao lažne eure naivnim seljacima. Neko ga poveo da podvuku crtu.
Realno je ovo jedan od možda 5 komentara zadnjih 10 godina što sam poklonio nekom portalu tj. vama. Ja čitam komentare portala, socijalnih mreža jer emituju realan glas svakog nas ko nema muda da kaže ono što bi želio..u fazonu da srcem vrištiš ispred katedrale ne mog nego svakog Sarajeva na svijetu. Na osnovu toga kreiramo modele poslovanja prilagođene vama. Ozvinjavam se na gramatici, nisam školovan na maternjem jeziku. Volim vas 🖤🧡
E cuj nesto 25 maja da nije nosio Titu Stafetu pa zaluto
50 posto policije saradžuje sa lopovima
ne saradžuje sa lopovima, ona organizuje lopove
Nisu ga htjeli ni medvjedi ni veprovi.
Znaci propjevo je
Sadrzaj vecine komentara na ovaj tekst, dok ih klix uredno pusta u eter bez obzira na njihov maliciozni sadrzaj, najbolje odslikavaju postojecu drustvenu mocvaru u koju nesumnjivo sve vise propada karakter i moral obicnog covjeka... Dal se vlasnik ovog portala ikada zapita koji je njegov doprinos urusavanju svega sto je ljudsko na ovim prostorima, a zbog necinjenja u konkretnom slucaju???
Eto, sad će još napravit problem od toga što je neko i svezao pujdu.
Ko da smo na Siciliji, a ne u Bosni
I sta običan narod da ocekuje kad policiji ovo rade
Policajac prodavao lažne eure naivnim seljacima. Neko ga poveo da podvuku crtu
Pričao mi drug iz Trebinja, zna ga.... Ma kolege mu smjestile. Mlad je ovo momak 80 i neko, načepio neke, i osvetili mu se.
Policajac prodavao lažne eure naivnim seljacima. Neko ga poveo da podvuku crtu
kome li se zamjerio
Nema u Bosni policije. Sve su to Drumski Razbojnici!