Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li slucajno dobiti vikende iz zatvora da ide kuci?! 2.5 godine za 30 KG!!! Premalo!!!!!!!!!!!!!!!!!
haj sad pojedi cevape ahahahaha
bistar si kao da ti je mama bukva a tata medjed
Prava balijska faca. Ovaj je nedavno presao na katoličanstvo.
Da nije ovakvih kako bismo finasirali Multietnicki Centar Kralja Fahda, najprofitabilniju humanitarnu organizaciju u jedinoj nam BiH
Mislim da ga treba javno objesiti pa da napravimo dernek i prigodnu BiH koridu. Cevabdjije neka najave dolazak i postavljanje rostilja kod Zlatka organizatora derneka.
Kako volim vidjeti ove bijednike sto pocnu lajati kada ih cinjenicama pritjerate uza zid. Ucimo Svicarski jezik, pa cemo razumjeti i Bosanski. Bosnjaci. Cijela gay zajednica vas voli.
Ovo dokazuje da je uvezan sa Islamistima koji drogom financiraju terorizam svuda po svijetu. Dozivotna za Islamistu preodjevenog u hrvatsko ime.
majorizacija ???
Ma jašta je Gruđo nas je baš prosvjetlio. Sad mi je sve puno jasnije. Hvala ti Gruđo. Izgleda ostalo još od onih 20 kg skanka.
GRUĐO JE U PRAVU
Aaaah šta da kažem na ovu hrpu gluposti što iznosiš u nedostatku argumenata, majka takve ne rađa nego povraća, spominješ haški sud za koji i ptice na grani znaju da je politički sud jer npr. Osuđuje heroje tipa gotovina koji vam je spasio bihać a oslobađa \'heroje\' tipa sefer halilovic koji je okrenuo cijevi na saveznike i dopustio genocid nad vlastitim narodom, zna li netko možda neku respektabilnu vojnu akciju tzv. Armije BIH, jarane preporučam ti transplantaciju mozga jer previše konzumiraš FatuTV SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA
Razumite covjeka, ipak radi u prosvjeti :D
Snaga kojoj vjeruju! Žao mi djece. Hoćemo FTV posjetu istoj školi!
Po-pu-si-li ste ga gedjo separatisticki pa sad pjenis naravno !!!! To je odlika losih gubitnika i papaka.........vi skutor separatisti mozete jos samo revolucije....pobune......i nekakve trece praviti na svojem fujjj poskok- povracanje portalu i nigdje i nikad vise !!! Sta mene ima boliti tvoja glupa prica........al znam sta ce vas i tebe uskoro zaboliti kad padne presuda vasim erceg zlo-cin-cima u Hagu !!!! SIKTER.........ne mogu jedino podnjeti da svakakve polupismene i povampirene spo-dobe plju-ju po mojoj domovini !!!! SIKTER MA-GA-RE....ps go-vno ti je ispod nosa
profesore hos luka u vapace, najmbitenaracku
Za lapo kile se u Australji dobije 10 kuka...ovdje kod nas ce dobiti i regres za ove dvije godine...SHIT