Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pothitno uvesti zakon kojim ce se ovakvi kao ona prisiliti na finansiranje za izdrzavanje svog djeteta iako ga ostavi u domu. Pa bi broj ovakvih slucajeva opao rapidnom brzinom. I s druge strane skinuo bi se teret izdrzavanja s nase grbace.
Evo vam je http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=708246955&ref=search,ma mahalusa prava bila,platis coca colu tvoja je :))))))
mamu joj retardiranu.to treba zatvoriti zauvijek
Bugojno: Pijani H. Z. prijetio da će baciti bombu na zgradu Hrvatskog doma BUGOJNO DOMINIRA!!!!
Ih zakonu gdje si sudije. ONA JE KUCKA.
Ovu kučku treba u paketu zaedno sa onim bradonjama iz Bugojna na sred trga obijesiti i to po šerijatu.
MARA ANDRIC !!
Ljudi moji, nemojte biti glupi pa nasjedati na ove provokatore kao ovaj pod nikom @nevzeta. NE UZIMAJTE SVE ZDRAVO ZA GOTOVO, MOLIM VAS!!
Joj sto Bugojanci razvaljuju po Balkanu. Odavno se nije voliko frke diglo...
sto je najgore, bice ovakvih strvai sve vise i vise...nazalost
u nas narod jedva ceka da se nesto lose desi da moze da prosipa svoju pamet,il u komsiluku na sablon rekla-kazala ili putem tastature,kosto je ova nevzeta...ako nemas nista pametno da kazes,onda radije nemoj svoje frustracije prenosit putem tastature,a na ovakvo nesto normalan covjek ostane bez komentara,...jadna djeca,ni za sta kriva a najvise ispastaju:(((
Na trg i objesiti je, čisto da i ostale jeXXčice znaju šta ih čeka kada ostave dijete na ulici.
pa bona ti Mukelefa, jaranice moja, djeces maksuma ostavit da krepa jes normalna. pa sta ako ti ga je Milutin sklepo hondak, nista se ne zna. I moj Junuz misli da je njegovo a znas i sama cije je. e moja budalice, samo si trebala rec da je Safetovo i vidila bi da bi ga Sajo izljubio ko svoje.
podvezati joj jajnike al\' odmah ;) ;)
Kamenovat je u centru bugojna!! Sad ozbiljno, ne bi me zacudilo da kreteni ovakvoj osobi vrate dijete nakon sto \"obeca\" da ce se brinuti o njemu. Isto ko sto je sestra Nedima Fejzica \"obecala\" da ce joj biti sve u dure s burazerom.