Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa Rastoderom?....zasto je taj na slobodi i dalje?
isto sto i sa sefom odsjeka za odnose s javnošću MUP-a KS Irfan Nefić... nikom nista
Bit ce ista stvar kao i sa onim Rastoderom sto ostavi djecu bez majke i sa Hankinim sincicem.
Nije bio pijan ali je bio bjesan i razuzdan i udario je tolikom silinom u zenu da je izdahnula na licu mjesta.Hankin sin je bio nadrogiran drugi put kad je zgazio tri zene,a prvi se kurcio na cestama i isto tako divljao zato sto zna da ce ga mamica poslati u Njemacku ili negdje drugo a policija ce okrenuti glavu jer je njen sin,Isto kao sto je okrenula glavu nakon sto je bivsi ministar sigurnosti urgirao da se njegov rodjak Rastoder pusti.Dok god bude policija trenirala strogocu na ljudima koji ne plate jednu kaznu,a privilegovane koji u jednom trenutku ubiju cijelu porodicu budu pustali zato sto su neciji bit ce sve gore i gore.Da je kojim slucajem zgazeno dijete od nekog od ministara dobio bi dozivotnu.
@sandzaklija: ja bih i tebe i rastodera u jednu zatvoraku ćeliju pa kad vam zafali čkapi da te rastoder odere... jebo te on onako trijezan... debilčino...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma objesit ga za mu.da u istom tunelu da se klati 7 dana
treba njega lišiti života a ne slobode...
Eeee zalosti :( Ne dao Bog nikome..... A danas mi poznanik prica kako su to dvoje ljudi bili divni, inace su mu komsije bili.... I onda tamo neki "krkan" se docepa alkohola i auta, (kruzi prica da je flasu piva od 2l imao u autu pored sebe, u trenutku nesrece!) misli svijet je njegov, pa raspali kojom god hoce stranom.... Sta fali, i u tunelu tako??!!! Ako ne razmisljas o mogucim posljedicama svojih glupih postupaka, onda je ovo definitivno ubistvo s predumisljajem!
Zato ja ne vozim ništa ispod 2 tone, 5 metara i 200ks!
Svakog pjanog vozača bičevat iz preventivnih razloga
Dao Bog pa do kraja zivota ne mogao zaspati, zivotinja jedna. Sud ce ga i onako osuditi na godinu- dvije i eto opet zivotinje na cesti. Da Bog da spavati ne mogao.
Ako dobije dvije godine ko i onaj što je pod drogom i alkoholom dobio. Ma nema ti pravde na ovom svijetu gdje sudije su bez obraza i stida a kad to izgube mogu raditi štogod hoće.
Prisjelo ti .šta sad kad si jednu komplet porodicu uništio.Odmah osuditi kao ubicu .
Jebo mater svoju
"zbog sumnje" kakva sumnja majke vam vaše... pa nismo u engleskoj da vozimo lijevom stranom...
Dvoje djece ostadose bez roditelja.. zbog jednog de.bila koji se naloko ko gu.zica .. Nista zatvor samo metak u celo..
Zbog cega pritvor? Pa ionako ce ga pustiti!
Džaba komentari kad su dva života ugašena, a treći pod upitnikom