Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazda sranje u Prijedoru!
Nesmotrenost i dječija igra mogli su se jučer poslije podne pretvoriti u tragediju, jer je u ulici Nikole Stojanovića u Prijedoru hicem iz pištolja dječak S. R. (12) iz Gomjenice. Sta je djecak?
Ja mislio Sig Sauer kad ono ova srpska cigla.
šta je debelo meso? guzica (ili gujisca, to mi je nekako prikladnije za sa-x)?
sva sreca pa je sluzbeni pistolj bio propisno zakljucan u ormaru za oruzje,i meci bili izvadjeni,inace bi se desila tragedija,neko od djece bi ga moglo pronaci npr u ladici u regalu medju maminim grudnjacima i opaliti iz istog
znaci, samo da je ruka malo vise trznula,moglo je visocije otici i tragedija...ovako ovo je opomena ovim omladincima...al grijese i roditelji ovakvi sto djeci ne pokazu lose strane oruuzja i mjere zastite...
a metak je uspaljen iz službenog pištolja... Bezobrazan neki metak. Popravite ovo.
Zao mi je sto je djecak ranjen, ali nikako ne mogu da shvatim ne odgovorne roditelje, koji oruzje drze na vidnim i djeci dostupnim mjestima. Sluzbeni pistolj... Toliko o strucnosti, savjesti i edukaciji sluzbenika sirom nase nam lijepe Bosne i Hercegovine. Pozdrav kulturnoj raji, seljaci na selo odkuda ste dosli.
Voliš samog dječaka?
Bice da je djecak u ulici Nikole S. sta li? :))
Znaci mali je bukvalno dobio po g.uz_ici
A C A B