Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli u Briselu zovnes taxi i kazes de do Doboja
možda je mislio da je Doboy u Belgiji
Ovo mora da je neka šala Hahahahaha
Sarajevski taksista bi do Bihaca ovoliko naplatio!:-D
Jao jao, pa da li je ovo moguće ljudi moji...
glupi taksista
A belgijanac konta zaradit ce 4500 eura...pa nebih mu ni ja platio....cuj 5 hiljada evra za 1500 km...treba ona njega tuzit :-)
mozda mu je pokazala mindze pa znase snaci zenska hahahaha carica prava ;-))
a trebo je kameru i stalisat za takvu voznju, cij brisel - doboj hahahaha pa nije ko oni na portalima "Fake-Taxi" ;-))
Ma i treba mu cuj da neko plati pet hiljada eura pa kako debilu odma nije bilo sumnnjivo da mozda ne uzme avionsku kartu 200 eura il haj mozda mu je slozila pricu da se boji aviona al opet ma ne kontam ove debile nek ga je izradila h svakom slucaju
Ma i treba mu kad je debil cuj da neko plati 5ooo e
@bob.dillinger.142 ja potrošim oko 150eura u jednom smmijeru(do Zagreba)...znači 120 gorivo i ostalo cestarina
NIJE TO NIŠTA,MOJ DAJĐA DOŠAO IZ AMERIKE,SJEO NA AERODROMU U TAKSI I REKAO DO PIJACE NOVI GRAD,PREKO PUTA OPŠTINE NOVI GRAD,I TELEVIZIJE,MI GA ĆEKALI.DOŠAO JE NAKON 60 MINUTA I TO IZ PRAVCA GRADA KOD TELEVIZIJE SKRENUO LJEVO.PLATIO JE 50 KM.KAŽE GUŽVA JA GA PITAM SJEĆA LI SE PUTA KOJIM JE IŠAO.ZAPAZIO JE TROLEBUS,KONTAJU LEVAT TREBA GA UZET.KRIVO MI ŠTO GA UZIMAJU ONI ŠTO SU POTPLATILI DOKTORIMA DA SU NESPOSOBNI U RATU A SPOSOBNI ZA VOZAČA.
Joj naivcine i tipa !!!
Znači od Brisela do Doboja preko 8000KM prijevoz taksijem? Teško mi je ovo za povjerovati, mogla je kupit auto, platit nekog da je dovuće njenim autom, i zapalit ga kasnije ako joj ne treba.
Mujaginica od Doboja. :)
Otkud mobiteli prije rata?
Od Brisela do Boya
hahahah ma brat je ovde pao na glavu, jos ce ga sad zvat ovi iz policije da daje izjavu, pa ce morat na sud ic da to izganja, past ce na glavu jos koju hiljadu a nece marke naplatit