Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa stvarno ste cigani...em napravite problem i jos se dicite s tim sto su neki ljudi dobili batina....bas nemate ni zrna razuma u vasim glavama...pa vi njih Sarajlije docekujte..dajite svoj stadion itd...
Pa vi se druzite sa krmacama i neznam gdje treba mjesto dezinficirati....za vama stoko smrdljiva......jer svinjska gripa vazda vreba......a sto se tice granice e to ce se desiti kad natovarite traktore pa put pot noge....uh jedva cekam daigranka pocne...
Uništiti fašizam i to je to!
nabijem* ti milu maaaajku na mojih 29 cm i to bez pasosa pa da vidis sta (b)alijaneri rade srpkinjama!
Nesmije se u drugu ddrzavu bez pasosa i vize.Sad treba dezinfikovat mijesto gdje su bili b(a)lijaneri.
Čuj istočno sarajevo... sta je to...jel ima i juzno sarajevo, sjeverno sarajevo... ne kontam... ludi ste vi bosnje skroz mogu vam rec\'.
p.i.c.k.e.t.i.n.e mamu im jbm..nisu smjeli s navijacima, pa nasli novinare tuc
AKO HOCETE DA BUDETE SENACIONALISTI MOGLI STE TO I OVAKO NAPISATI: \"NAVIJACI SU UBILI BOGA U FOTOREPORTERIMA GADJALI SU IH CIME SU STIGLI PSUJUCI IM SVE PO SPISKU, REDOM TETKE NANE, MAME, STRINE, KOMSINICE, ONU CERKU OD PEKARA FAHRE A ONDA SU UZELI 1000 CIGLI I GADJALI NAS BESOMUCNO, KAD JE NESTALO CIGLI SRUSILI SU ZID OD TRIBINA I POCELI NAS JOS GADJATI, TUKLI SU NAS PO PETORICA ODJEDNOM ALI MI SMO NEKAKO IZDRZALI I EVO JA VAM SAD SVE TO PRICAM, INACE OD POVREDA IMAM OGREBOTINU NA RAMENU... IAKO SMO PRETRPILI GOLGOTU, ALI ETO SRECA... ALI MORAM JOS JEDNOM DA NAGLASIM DA SU NAS TUKLI, PRETUKLI, PREBILI, GAZILI, LOMILI, SUTIRALI, SAMARALI, MA UBILI BOGA U NAMA... AL ET\' , PRODJOSMO NEKIM CUDOM S LAKSIM TJELESNIM POVREDAMA... AL OPET BI DA NAGLASIM DA SU NAS TUKLI, PRETUKLI, PREBILI, POLOMILI.... BLA BLA BLA !!! KAZU DA JE NA CNN PREKINUT PROGRAM I DA CE SE EVO DIREKTNO UKLJUCITI..... :) POSTO I ONI VOLE SENZACIONALIZAM, PA DA VIDE KAKO TO VI RADITE...
Tri sarajevska??? WTF...pa možda su fotografi istočnosarajevski, al\' u duhu nacionalazima nek ste vi napisali u naslovu da su u Sarajevu pretučena tri sarajevska fotografa, i da odmah možemo osuditi navijače da su po nacionalnom ključu namlatili fotografe!
m,a,a,mm,uuuu vam j,ee,,bbb,ee,mm,,sr,,rrpp,,skuuuuuu
Lakse tjelesne povrede mogu da budu svasta,masnice,opekotine,napukla rebra,razbijena glava(bez potrebe za sivenjem),itd..
U jednu ruku mi je i drago, samo su trebali malo nalupati i onog Spahu koji se pravi lud i lafo nevidi i necuje sta oni fudbaleri psuju sudiji, pa ovo nema stvarno nigdje. Ovu ligu treba zabraniti dok nedodju neka normalnija vremena, ako uopste ikad i dodju. Jad i tuga.
ILI SU PRETUCENI ILI SU LAKSE POVREDE ?!?!?!?!?!?!?!? JEDNO S DRUGIM NE IDE !!!!! MANITE SE PROPAGANDE I SENZACIONALIZMA !!!
\"\"\"Fotoreporteri su, prema njegovim riječima, pretrpjeli lakše tjelesne povrede. Nakon što su pretučeni...\"\"\" ILI SU PRETUCENI ILI SU LAKSE POVREDE? STA OD TO DVOJE ?????? ODLUCITE SE NOVNIARI ! A NEMOJTE TRAZITI SENZACIONALIZAM !
Sad ce Zoom 66 , sve nji banirati , zacas