Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj samo znaju da je rijec o muskoj osobi :S bas je to bilo tesko utvrditi
Vidjeli mu c*** :S
Sto i mediji pune prostor svaim, a glupi gradjani kreiraju misljenje i stav na osnovu tih gluposti... Milion puta cujem komentare tipa Sarajevo nesigurno, ovo, ono... Dovoljno sam star da se sjecam situacije prije rata i mogu vam reci da je tad bilo mnogo gore samo se o tome nije pisalo. U mojoj mahali (Grad Sarajevo) rijetko da je prolazio dan da se neko nije pomarisao i da neko nekoga nije istukao, a ni cakijanje nije bilo rijetko, ali o tome se il sutjelo il potajno pricalo, a u vecini slucajeva niko nije ni zvao policiju jer bi onda obojica nahebali, a o pisanju po stampi i medijima nije bilo govora. Danas takvi slucajevi se dese jednom u mjesec dana, al svi mediji pisu i pricaju o tome, dodje na unidjaj 6 policijskih vozila, stvori se fama i citav grad o tome bruji...
Zbog tog medijskog pokrivanja tih dogadjaja danas gradjani sticu dojam da se ti dogadjaji desavaju cesce nego u proslosti. dok u stvari nije tako, mada moram priznati da nove metode bacanja bombi, pucnjava i sl. ranije nije bilo, kako god Sarajevo se moze svrstati na listu sigurnih metropola u Europi po broju ubistava u odnosu na broj stanovnika.
citam komentare dolje i ne mogu da se nacudim kako ljudi olako komentiraju ovaj nemio dogadjaj, buduci da znam covjek koji je pretucen i napadnut u sr bjla dan od grupe lokalnih olosa iz cista mira samo zato sto nemaju pametnijeg posla nego napadati ljude na ulici , ta ista grupica je i ranije radila slice stvari. u ovom slucaju su momku od silnih udaraca slomili kuk ..zamislite toliko su ga udarali da su mu kuk slomili , i moja sanja nije opasno samo lik je operiran i postao invalid , e sad jel to opasno ili nije ja ne znam samo znam da covjek zdrav prav u 5 minuta postade invalid ..zalosno :( isarajevo svakim danom postaje sve ne sigurnije .
Konacno su znaci raja uhvatila tog manijaka... :) Nek su ga oderali...
Mihajlo Pupin 16.09.2013. u 17:48 00Nemate vi srba samo mudzahedine i vehabije oni su odmah iza balija vecina „Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista”. (Izjava Žaka Širaka, predsednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka Šefova vlada država članica EU)
strava cuj Turskoo bosansog koledja ..... a praksa vani.
strava cuj Trko bosansog koledja ..... a praksa vani.
A kad ga nađu reći će od ranije poznat policiji
Jasta je nego nesigurno. Raja nenormalna..policija nepismena..sudovi zatrpani..zakoni kao eu djecu u vrtiću. Cak bi se moglo reći..dobro je kako bi moglo biti
Mozda je pao? ko onaj u titovoj :(
Ma šta pričate samo o Sarajevu kao nesigurnom gradu. Evo vam Banja Luke, zboden, pregažen, bačena bomba. U svim većim gradovima se dešava sranje, zato prestanite sa tim sranjima o sigurnosti...
Cisto statisticki gledano u 2012oj u Sarajevu se je desilo 5 ubistava, sto u odnosu na broj gradjana daje podatak o prosjeku od 1 ubistva na 100.000 gradjana, cisto poredjenja radi jedan New York ima tu brojku 6,5 i on se smatra jednim od najsigurnijih gradova u americi, dok jedan Detroit ima recimo 48 ubistava na 100.000 stanovnika godisnje, Americki prosjek je oko 5 ubistava na 100.000 gradjana, Pariz ima 2,5 ubistava, London 1,5, a o istocnoevropskim metropolama da ne pricamo, njihov prosjek ne spada ispod 5 u velikim gradovima.
dovezli suga komene na hrirurgiju pregledala sam ga nije nista opasn nebojtese
iznenadjujuca vijest... cudi me da nije upucan...
barem nije upucan ili zboden... i to je nesto...
nek' se tuČu kad su seljaki,poslije ce to sve MILICIJA privesti