Saobraćajna nesreća
0

Preminuo teško povrijeđeni Slavko Jurić

SRNA
Klinički centar Banjaluka
Klinički centar Banjaluka
Pedesetdvodogišnji Slavko Jurić iz Mostara preminuo je u toku operacije u Kliničkom centru (KC) Banjaluka, od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka - Mrkonjić Grad, u mjestu Karanovac.

U KC Banjaluka Srni je potvrđeno da se maloljetna E.J. (16) koja je teško povrijeđena još nalazi u šok sobi na aparatima, dok će dvadesetogodišnja Brigita Jurić iz šok sobe biti premještena u Kliniku za torakalnu hirurgiju.

Teško povrijeđena Božana Jurić (47) iz Mostara i dalje se nalazi na Klinici za ortopediju, a Kata Križanac (50) iz Jajca smještena je na Kliniku za torakalnu hirurgiju. 

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 13.00 sati lakše je povrijeđena Ljubica Križanac (71) iz Jajca, ali je ona još juče nakon ukazane medicinske pomoći puštena na kućno liječenje. 

U nesreći u kojoj je povrijeđeno šest lica učestvovali su automobili marke "audi" i "ford eskort", a tačan uzrok biće poznat nakon vještačenja. 

U KC Banjaluka, Srni je potvrđeno da je teško povrijeđeni Dragan Petrović, koji je u petak pao sa skele na gradilištu objekta RTV-a Doma u Banjaluci i dalje u komi sa neizvjesnim ishodom.