U 55. godini
2
Preminuo Salem Miso
Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da,podmetnuo sam sebi....žene.Zvanične-3 i one druge............Treba to izdržati
LJUDINA,JEDINI PRAVI, NE KORUMPIRANI SUDIJA U BIH. SIGURNO MU JE PODMETNUTA SMRT...................
Viagra se mora uzimati uz pregled ljekara da bi se vidjelo kome je to preporučeno uzimati. Mora se imati zdravo srce da bi se bez problema mogla konzumirati
Sudijska,ljudska,moralna,egoistična i svaka druga veličina se pravo furao na Falkonea
PA DRAGI MOJ GAMBI KAKO SE POTPISUJES I NE ZASLUZUJES BOLJE !!! STO NA UMU TO NA DRUMU,NEGO ZAVUCI SE U SVOJU SKOLJKU I SISAJ NOZNI PALAC TO POMAZE !!!!
DZE TO PRDE MALI MISO,PRDE MISO I JOS SE UPISO !!! RIKNO BA ZA CELOM ONO BIO SE JE ZBLIZIO PRAVO-LOCE MU JE KOKICE NAMJESTAO STELIO MU MUSTERIE A MISO GA ZAKINU EE MISO,MISO ?
çici, pa de napisi te \"stvari\" o njemu. kako te nije stid pisati insinuacije na vijest o smrti ovog covjeka? ja sam ga postovao i postovat cu ga i dalje, njegov zivot je primjer profesionalca.
sarajevski srbi koji su u ratnom periodu bili u sarajevu su odahnuli.
Čovijek kome je i Ćelo nekada aplaudirao R.I.P.
www.morte.com.ba/342
Rahmet mu duši.
Allahrahmetile,veličina ljudska. malo je takvih ljudi,izgubili smo velikog čovjeka.
kralju, neka ti je lahka zemlja bosanska!!
Rahmet mu dusi!
Zaista mi je žao. Da imamo više sudija kao što je bio rahmetli Salem Miso, za ovu zemlju bi postojala nada.... Rahmet mu duši...