Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da je smako nekog od političara. Kojeg god da bi izabrao ne bi pogriješio. Svi su oni krivi bez izuzetka
pazi sta pricas da ti ne upadnu u stan, znas da su efikasni kada im prijete :D
Ako se čovjek ubio zbog loše ekonomsko-političke situacije, za to su odgovorni isključivo političari. Zakon bi morao da bude na njegovoj strani, jer bi to bilo ubistvo u samoodbrani da zaštiti sebe i svoju porodicu od loših političara.
neki dan je baš na klixu bio intervjuu sa onom mladom vrijednom, novom ostajem-na-poslu-deset-sati PR KCUS-a, pa me zanima otkud sad opet Biljana Jandrić?
ostajala je na poslu 18 sati zato sto je nesposobna da zavrsi svoj posao u jednoj smjeni, pa su valjda vratili teta biljanu koja moze raditi 3 posla odjednom u jednoj smjeni i to sve za jednu platu
Na trudničkom!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zapitajmo se malo ko smo mi da sudimo ljudima,narocito kad ne znamo njihove okolnosti,to treba prepustit Bogu.. Nadam se da si sada na boljem mjestu, R.I.P K.G.
Koja je budala ovaj sto se bacio ne vjetrovatno.
Pise se nevjerovatno,a ti si irelevantan da mu sudis..
Šta reći, a ne zapitati se gdje mi i kako živimo?! Tužno, tužno, jadno... Nađi smiraj i milost negdje na boljem mjestu, ko god da si i šta god da te je natjeralo za ovaj očajnički čin!
trenutak slabosti svakome se može desiti,ko je frajer zna li iko
Svi mi pozelimo ponekad bacit se sa mosta. Neka mu Bog oprosti, mada je samoubistvo neoprostiv grijeh, da nije tako ja bi se davno upuco u glavu.
Valja "dici ruku" na sebe... Hrabrost ili ludost? Ili oboje? R.I.P., G.K.
mjesano
Šta nam rade mmm
Pocelo je ...