Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako prezivs auto,metak te nece zaobic u ovom gradu
ako prezivis metak, ne gine ti auto.
nemoj se ti pravit ucitelj na mom komentaru............ti sad meni gramatiku prosipas
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pancir i na kafu ....
Ko prezivi, pricace :D tragikomicno !
Fina gradska raja....ili su opet doslje...ili mozda dijasporci, dosli malo da ispusu ventile;-) bando!!!!!!!
Ko prezivi bistrik nece vratnik
Zgadilo mi se Sarajevo!
Ništa, vrati se odakle si došla. Ako si iz Sa, onoo. gdje ti žiiiviiiš, kako tek sad ...
Pobijte se medjusobno levati... prezivjeli rat, i sad se medjusobno govna ubijaju.. Bravo, sampioni ste !
Jel se iko ikad upito sa komsijom, pa dobro kako si susjed? C... Nije. a zasto? Pa pitajte komsiju. Sigurno je do njega.
Dragi Vedade sta ti uradise ... ;-(((((
Dragi Vedade, zasto si pucao u momka okrenutim ledjima? nakon cega te je ranjen pretukao i Ti opet potegao na pistolj sto je momak uzvratio istom mjerom. Ne vjerujte AVAZU i KLIXU.. Lazu samo da ocrne druge.
Potpuna legalizacija oružja bez dozvole pa .com opanci, .com obojci.
Nek poskupi hrana a pojeftine puske.
Neka zadnji koji izadje iz Sarajeva ugasi svijetlo.
DA KANTON DOBIJE MANJI RACUN
Ovi su " KVALITETNO " popucanih
dzaba sine, rohani preplavili sve gradove pa sa sobom donijeli i rohanske manire, tuce, marisane, cakije, nozevi, sikire, a bogami evo i vatreno oruzje je svakodnevnica. posljedica rata, posljedica razvaljivanja normalnog drustva i sistema i nagli prijelaz iz ljudski orijentiranog socijalizma u divlji zapad. a i kakav smo to mi zapad, pa nije dovoljno imat samo twisted tower da budes ko amerika, mora se malo i pistoljat, a boze moj tu i gdje i koja glava mora da ode. sve je to dio americkog paketa, a mi hocema da sto vise licimo na ameriku. svi djutani koji su sljegli u gradove treba da do kraja zivota budu zahvalni milosevicu i da lizu guzice karadzicu, mladicu i ostalim "velikanima" minulog rata. da njih ne bi, sikirali bi 'vako jedan drugog sikirama, al u svojim vukoyebinama. ovako sve to donijeli u grad pa da malo "prosvjetle" ove urbane.
Jadna ti urbana. Ne daju ti ni na balet ni na operu. Ovi rohani ti zabranili da čitaš knjige i baciš pogled dalje od svog zida. Sve bi bilo med i mlijeko da su svi kao ti. Hajde sad još malo jedi pure pa se onda vrati, kad budeš imala nešto pametno za reći.
glupane.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta god da bude istraga je u toku
Dakle ovaj što je propucan u guzicu, 88. godište je živ i njegovom slučaju je prethodila svađa oko parkiranja. Odvojen slučaj: Preminuli, 77. godište je upucan u oba koljena, podljev krvi u glavi i prostrijelna rana u abdomenu - smaknuće. Moguće i da su slučajevi povezani na način da je gospodin 1977 upucao gospodina 1988 u guzicu, pa ga je stigla nečija osveta pola sata kasnije. A možda i nije. Uglavnom, u zamršenim klixovim člancima, treba da shvatite da su ovo dvije različite pucnjave i dvije različite žrtve.
AVAZ I KLIX SU NAJVEZI LAZOVI I IZMISLJATORI!!! Nije uopste bila svadja oko parkinga nego zbog negeg desetog! Nakon cega je B.V. pucao na P.A. ranivsi ga u guzicu zbog cega su se potuki i B.V. je ponovo potegao za pistoljem zbog cega je P.A. izvadio pistolj i izresetao B.V.
Sarajevo = pištoljgrad
Sarajevo pičkograd nema niko muda na sake da se pobije
@ criceti Poližeš mi mudo papak
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E kakvo je to bilo naselje ,disalo se jednom dusom,dok djeca nisu otisla zivjeti na Alipasino i Dobrinju a babovinu prodali bud zasto papcima.
mozes li mi jos nesto o tome reci? Ja sam sa Ilidze. I zanima me kad je pocelo to prodavanje i ko su kupci tih prodanih zemljista? Nekako kad cujem nesto o Vratniku i tamo toj lokaciji, uvijek je to jako pozitivno bilo. Ali se uvijek i radilo o starim generacijama. Pa me bas zanima konkretno kako je sad inace tamo.
Navijac -BiH , 3o% starosjedioca ne zivi na Vratniku,sve je pocelo pred rat a nastavilo se za vrijeme rata i poslije.Nikada necu zaboraviti rijeci jednog naseg umjetnika Ciraza(inace je s Vratnika)kada mi kaze da vise vidi svoje raje na Dobrinji, nego u gradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
KAZEM JA LJUDIMA JEL BOLJE S DVIJE MARKICE NA RAHAT KAHVU,,NEG S PAR HILJADICA I CEKAT KAD CE TE NEKO ROKNUT,,ISTO STO I KRAVATASA PITAM JEL TI ZNAS STA JE POPIT PIVU S RAHATLUKOM I CEJFOM
I ne spavas nikako :D
ja licno volim imati marku i sa obrazom proci kroz carsiju nego hiljadu maraka u dzepu i da neko kaze vidi onog supka sto je ukrao pare