Šest dana borbe za život
0
Preminuo motociklista povrijeđen kod UNITIC-a
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako sam te poznavala samo iz vidjenja.........sinoc sam molila Dragog Allaha da ti podari lijep dzenet, tvojoj lijepoj zeni i djetetu sabur........tuzno da ne moze biti tuznije !!!
neka ti Allah podari lijep dzenet, tvojoj lijepoj zeni i djetetu sabur.RIP RIJAD. Citam ove komentare i ne mogu da vjerujem sta se sve pise :(:(:( dabogda i ovim sto svasta pisu vama neko poginuo pa da vidim kako ce vama bit pogani jedni,zar je bitno jel brzo vozio,na motoru je bio normalno da je malo brze isao,al zar supruga i njegovo dijete zasluzuju ovakve komentare,moze mu supruga uci ovdje za mjesec il nebitno kad,i sta ima vidjet sve ruzno,nek vas je stid i sramota. RIP RIKI
Bilo kako bilo Rijada vise nema i tu cinjenicu nista ne moze promijeniti.. Sada je na porodici da se aktivira koliko je moguce da prouci sto vise sura, podijeli sadaka i sve to poklone pred njegovo dusu kako bi se rahmetlija mogao navici na kabur i kako bi ga dragi Allah dz.s. spasio od Dzehenema i kaburskih patnji.. Za rahmetliju su najteza prva 52 dana, pa je preporuceno da se sto vise prouci sura i pokloni pred njegovu dusu. Neka mu dragi Allah dz.s. olaksa stanje u kojem se nalazi..
Rijo, znao sam te od djetinstva i samo mogu reci svima da si uvijek bio velika ljudina i pomagao si raji dosta :( mene si gotivio od djetinstva i uvijek cu te pamtiti ! Zajedno smo bili u vojsci u nedzaricima a takodje i u osnovnoj....RIJO NEKA TI DRAGI ALLAH PODARI LIJEPI DZENNET !
...ja stv. nisam poznavao ovog momka al sam taj dan bio 20 metara od udesa i gledao ga svojim ocima...znaci ovaj momak na motoru je sasvim normalno vozioo, samo sto je ovaj taxista kreten napravio polukruzno na krivom mestu i eto nazalost oduzeo zivot jednoj mladoj osobii...RIP
Svaka cast,upravo tako...Momka nisam znala, Al to vam je Sarajevo. Ovdje se zivi brzo, ako vam neodgovara vratite se odakle ste dosli. Sarajevo je nasa mahala i mi je volimo i postujemo. R.I.P. Rijad a porodici sabur i da se neuzrujava na komentare ovih Forumasa
Sramota, sta pisu ovi \"fini\". Kako vas nije strah boga, lagat da je bio narkoman, da je bio vakav nakav, nije mislio na porodicu ako je sjeo na motor, porodica mu je u boli a vi se nasli davat ove sramotne komentare i pricat sta treba i kako treba. Ovo sve govori o vama i vasem profilu ljudi-retardirani forumasi.
idite svi u pm
@visocan na motoru je bio normalno da je malo brze isao!!!! halooooo u po bijela dana, pored osnovne skole! Jesi li ti stvarno zdrav?
Bas ste papci sa takvim nedolicnim komentarima a pola vas bi se toliko voljelo izivljavati na motoru i kurciti okolo aliii neJmaaaaa se za kifle papani!
Mahnito je vozio i auto i motor i padao i prevrtaso se. Dobro je da nije ubio nikoga sem sebe.
Motor se ne vozi zimi ????????
...a i izvini odakle si ti, ako nije problem da kazes
BAGRO JEDNA NE TREBA NAM NI SRAMOTA NEPISMENA KAO STO SI TI ... E DA JE BOGDO VISE \" SMINKERCICA \" NE BI NAS EVROPA ZAOBILAZILA U SIROKOM KRUGU , A NAMA SE SVIJET SMIJAO. JEDNOG MUJU SA VRATNIKA,JALIJASA NECE SPOMINJATI U EUROPSKOM PARLAMENTU NITI CE TI ON ZASTUPATI GRADJANE.SARAJEVO JE UVIJEK BILO BROJ JEDAN PO OBRAZOVANOSTI I SPOSOBNOSTI LJUDI , A VI KOJI KRADETE STRANCE MOZETE SAMO ZLO NANIJETI NIKAKVO DOBRO....
Rahmet ti dusi,sabur porodici.Brzo si zivio,nisi mislio na posljedice i obitelj.
Ti i novopečeni šminkeri pokušavate da napravite od ovog grada ono sto nikad nije bio a ako bog da neće ni biti, Rajvosa je uvjek bio grad mangupa, jalije i raje. Ovaj grad zahvaljući tome ima dušu. Šminkeri kao sto si ti i tebi slični ovom gradu netrebaju U jednom si u pravu papaka u ovom gradu još ima a to si ti i tebi slični... Rahmet ti dusi Rijade, porodici sabura Dabogda se nikome ne desilo
Zašto ovaki nisu odavno na robiji ?? Zasto im vozacka nije oduzeta davnih dana ?? Pa cak i vozilo ?? Hoceli se ikad stati ovim motor-moronima u kraj il ce ih pustiti samo ovako da ginu ?? Zasto se ne pozatvaraju folkbarovi ?? Zasto se ne uvedu opet malte za papke ?? Zasto se njihovi kucni ljubimci secu slobodno svuda po gradu ?? Transformacija iz grada u selo je izgleda kompletirana!! Sljedece faze su divlji zapad i dzungla!! Nego jos ugrozavaju javnost i sebe svojim trkanjem po gradu. Papaka ko ovog ima po gradu jos koliko hoces, na zalost ... :( (Vidi smo sta ih je ovdje po komentarima, te lafac, te ovo te ono a zapravo papcina da ne moze biti veca)