Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakljucajte komentare, gamad jedna. Dusa me boli kad vidim ko sve ima pravo komentarisati ovakve stvari.
Nada zadnja umire. S obzirom da je umro prije toga, nade je još uvijek bilo.
Zao mi je svakoga, posebno omladine. Znam da cu pokupiti gomilu neslaganja, ali je ovo za mene krajnje kukavicki cin. "Olaksaj" sebi muke, a porodicu i prijatelje i njihove osjecaje ko 'ebe. Uvijek postoji nacin i rjesenje, koliko god tesko bilo, treba se covjek boriti, a ne uzimati boziji posao u svoje ruke..
ode jedan mladi zivot.. stvarno mi je zao decka
Svi ćemo mi ovako
Sramota, gubitak tako mladog života cc eto za šta mu se otac borio za ovakvu državu, samo još fali porast samoubistava i eto ga, pravo dno.
Zna se gdje je korjen svih naših problema a ja ne mogu da okrećem glavu od toga. Pogledaj onog dečka kome su roditelji umrli, jučer objavljena vijest.. To je naša realnost.
ako je ovo sto navode istina (samoubistvo), onda bice ovoga jos. ljudi se ne ubijaju zbog neimastine, nego zbog gubitka nade.
ako je ovo "33" broj godina koje imas, onda sam zbilja bez rijeci. pa logicno da ko je nezaposlen i ne vidi da ce biti zaposlen uskoro, taj nema ni nade za buducnost. covjek bi da se skrasi, osamostali, stekne familiju i bar da ima osnovne uslove za zivot. a nama tako malo treba
Zalosno...
Nije on izgubio bitku za živote već je dobio bitku za smrt !