Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je ovaca bice i vune
vazda bilo i bice
ova je ocigledano imala dobre i ostre makaze, ako nije i masinicu koristila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Azra Obuća Od ranije poznata po istim radnjama. Vidim neki moralni stub po fb profilu Azra Fiola promoviše. Ljudima uzima pare obećavajući pos'o. Manipulatorica kojoj je tako lako povjerovati, valjda i ona vjeruje u to što govori. Jarana mi izradila prije haman deset godina, skupa s još nekoliko ljudi, uzela auto iz rent-a-cara, napravila joj policija čeku da bi joj oduzeli auto jer ga nije vratila mjesec dana, neku turističku agenciju oštetila, ni dana nije ležala. Ja kont'o došla tobe. Ccc.
Pa sta je tu cini drugacijom od drzavnih sluzbenika?
hahahahahahahahhahahahah staro sarajevsko prezime obuca
Oklen njima pare ako ne rade.kvaka 22.
Ova informacija je javna tajna,ovakvih osoba ima mnogo i one upravo rade za nekog ili vise njih koji imaju poziciju da mogu nekoga zaposliti,prikupljeni novac se dijeli.Ovakvih osoba je bilo angazovano mnogo u periodu 1996-2006 g.
jest, a onda je dosao SDP i sve to ukinuo ahahahahah
@brko. nije tacno,to i jesu bili SDP-ovi agenti.
Ima ih još koji su obećali zapošljavanje...
kako je glupa pa morao je neko provalit a ovi sto daju pare jos gluplji
jes vala a kad Bake obeca 100k radnih mjesta to moze,ova ce da dobije robije i za sebe i Baketa skupa
neuspjesni ljudi druge krive za svoje greske, misle da sve znaju, kritiziraju bez razloga, ljute se na druge ljude, boje se promjena, pricaju o ljudima i raduju se tudjoj nesreci!! pozdrav za druge.