Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nikada ne objavi ime ni jednog jedinog vatrogasca, spasioca ili ljekara koji pruža hitnu pomoć itd.... : Gašenje požara je vrlo opasan i zahtijevan posao. Psihičke situacije u kojima se nađu vatrogasci kada vade nekoga iz uništenog vozila ili iz objekta koji gori, zahtijevaju čelične živce, više nego kod pilota supersoničnog aviona. Al neka ste vi napisali da je stigao Čađo..... E novinari, novinari.....
lopovi svaku firmu pokradu pa onda potpale kazu izgorijelo u pozaru...
kad ce ovaj sarajevo-x.com da zabrani nacionalisticke postove ??? HAOS ! sram Vas bilo, ukinite komentare, bolje nikakvi nego svakakvi.
Namješteno SVE al se lako uzimaju Pare u ovom tzv. DRUŠTVU
Bito je da je ministar stigao..... Da se slika i uzme slavu od vatrogasaca :D
dodik podmetnuo pozar GORI GORI GENOCIDNA TVOREVINO!!!!
Ma neka je ministar stigao, bez njega bi situacija izmakla kontroli.