Eksplozija u Rudniku Banovići
0
Povrijeđeno pet rudara, jednom ugrožen život
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se samo veselite tudJoj nesreci, sve dok vas jednom ne pukne po toj vasoj glOOvi, sram vas bilo balavci jedni! Brz oporavak unesrecenima zelim i znajte Bog ne zna za salu, pa i ovako dok prosipate svoje IQ nebuloze komentirajuci tudju bol i nesrecu.
5 ranjenih u pucnjavi, 5 poginulih u saobracajnoj nesreci, a sad 5 rudara....
@melisa Ti ocigledno glavu i nemas a ako je i imas mozga u njoj sasvim sigurno nemas.A ako uprkos tome tvrdis da imas to oboje onda imas veliki problem.
sramota, covjeku ugrozen zivot vi se zezate tamo, kamo srece samo da 2 dana radite pod takvim uvjetima da vidite sta znaci prezivljavanje...SRAMOTA
Melisa kako te nije stid , ljudi posteno rade kako bi komad hljeba unijeli u kucu da prehrane porodice a ti tako. nije te stid i sramota Strašno je ovo što se desilo radnicima. Kamo srece da rade u boljim uvjetima a ne da ova vlast uzima sebi pare. bolje bi bilo da otvore neke firme u koje bi zaposlili ljude kojima treba novac pod hitno i koji su spremni na sve da dodju do njega. strasno nemam sta reci nego SRAMOTA . a ipak kad bolje razmislim mozda im je i pokisla gl0000000000va.