Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braco. . .Mijo,Muhamede,Nermine,Sejade zajedno ste i skupa u Jedno Sunce gledali,Zajedno ste i skupa u tamu otisli,zajedno su vas iz nje iznijeli,a sve da bi svojoj djeci i svojim Obiteljima kruh na trpezu donijeli! Sve na Posten nacin,onako Kako su vas vasi Stari odgajali! Siromastvo i bijeda Ali i Dobrota su vas sastavili,a da ste bili lopovi mozda bi sad zivili! Ali ipak je Najsladji kruh kad se posteno zaradi i vasa djeca ce Uvijek bas zbog toga biti ponosna na Vas,vi ste njihovi Ali i Nasi Heroji ! Braco po bolu i tuzi,otisli ste tamo gdje vam je sada zasigurno bolje i mi cemo doci! Brate Sejade,Nermine,Muhamede i Mijo,laka vam crna zemlja a vasim Familijama puno snage i da istraju zajedno u ovome Trenutku! SRETNO !
Dokleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, do kada više da strada ova grupa poštenih i verijednih ljudi zbog nemara onih koji primaju prevelika primanja da razmišljaju i stvaraju uslove da do ovoga ne dolazi. A nemate novac da im redovno isplatite onu bijedu od plata???????????? Dao Bog pa da odgovorni na bilo koji način za slične situaccije moraju platiti jedinom Bogu .