Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj jeremija bi se trebao zvati Karavuk jel mi je crn ko da ga je Anadolac pravio srbi su inače žuti ko niđase
igraju se plaho \"drzave\", a polubosnjak jeremic negira drzavu kosovo! e licemjerstvo je tipicno za srbe!
BOSANSKA Gradiska je oduvijek bila i ovi \"srbi\" iz tzv \"rs\" se nasli nesto proseravati i mijenjati imena gradova! U Republici Kosovo su promjenjena imena nekih gradova i Srbi se zestoko protive, a isto oni to rade u BiH i niko im ne smije nista reci! Licemjerno od Srba, ali nista novo od njih!
Ako pogledate mape, dokumenta, opstinske table, vidjecete da se mjesto zove Gradiska, sto je zvanican naziv, a ne Bosanska Gradiska. Ako je u pitanju epitet, da se naglasi da se radi o Gradisci sa ove strane Save, onda se napise \"bosanska Gradiska\". S tim da ta odrednica nije ni potrebna jer se ona hrvatska zove Stara Gradiska. Ali nije u tome problem ovdje, jel tako...
Nije ovo slucajno!
da ih nema nebi bilo humora
ma milijajac nije imo kacigu .al ga je spasio \"PRSLUK\"