Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi
Sada mi je sasvim jasno,zasto je tolika zbrka u Nauci i kulturi RS-e !!!
Lik je genije za statistiku i vjerovatnocu, predaje u BL i Sarajevu kolko sam upoznat.Kakav je kao zamjenik i sl ne znam ne mogu komentarisat, zasto je u toj stranci isto ne znam, znam samo da ga kolege iz BL hvale kao profesora i strucanjaka.I sam radim po njegovoj knjigi i nema nekih vecih problema u toj oblasti.
Nije za s.m.r.d.e.. autoput naviklo divljat po sumskim stazam oko Prnjavora pa kad dodje u civilizaciju ko s lanca pusteno. P.S. Kad ce federacija poceti naplacivati duplo s.m.r..d.a.m.a. koristenje autoputa jer je isti izgradjen parama iz budzeta koji pune gradjani federacije?
Ne mogu da vjerujem da je g.a.m.a.d cenzurisana rijec!
Kako kod nas ovo sve pomalo, a poljaci sve svoje pogurali u avion i zdravo... Evo kupite od narodskih para avion, samo da se rijesimo ga.mad. a ja pristajem da mi se od plate do kraja zivota odbija za taj avion! Rotaciju dozvoliti samo policiji, hitnoj i vatrogascima,,, u zadnjih par godina su strasno bezobrazni postali, ili ce on proci, ili ce tebe izgurati sa ceste, daBogda pomrli!
Pustite me da komentarisem!
Sreca pa si Lepi, jer si pravo paglu...
Prof. dr Jasmin Komić Profesor na Ekonomskom fakultetu univerziteta u Banja luci, zamjenik gradonačelnika grada Banja luka. Porjeklom iz Bosanke Otoke.
Uhh ja stete...
ne daju mi da komentarisem, zamisli..
ovo je neki otočan ,sigurno babin
musliman a u Dodikovoj stranci... a gluho bilo
kud nije pod kamion, bager iili grejder odletio...ogranicenje 40 od kaknja do biljeseva gdje se radi....a ovi politicari danas su 5-6x prolijetali sa svojim rotacijama....kao da su sami na putu...pu..sve im h.e.b.e.m po redu...a ovaj se zabio u plavog golfa 4.. i jos ga u mini bus zabio....nevin covjek nastradao...od golfa nista nema..a imam 4-5 fotografija...politicare pobit treba!!!!!!!!!
I ja bih volio da je drugih sto nastradalo, i to prije svega naših iz Federacije. Čim je njima loše, narodu je dobro, i obratno...
a odakle je ovaj,đe ima šta o njemu