Jedna u bolnicu, druga u policiju
5
Potukle se starice u Sarajevu
Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastitarska agencija \"U Ramize\" AAHHAHAHA
Ramiza Bog i batina!
http://www.bhdani.com/arhiva/169/citanka169.htm
greska u gramatiKi papanE,a ne papNe..pusa
nije teta ramiza manijak ma jok hahahahahah Alijini fanatikosi i placenici hahahahaha TANGO DOWN...
ramiza i ruska mafija.....
Uh Ramize haahahahaahah bravo samo udri bolja od Adnana Ćatić-a
nikog bosnjaci protjeral nisu svi ostali ukljucujuci I mene smo otisli na ljetovanje.u skoroj buducnosti moj rodni grad ce biti cistiji od cazina
Lektore, ne piše se pob-i-jesnjele nego pobješnjele ;) Papne smiješni
Nauka je posljednjih par stotina godina žešče uznapredovala, ali još niko nije izmislio metar koji može izmjeriti dubinu tvog civilizacijskog jada i zatucanosti. Jadu jadni
@-i- Pa evo ja cu ti reci da sam 2001 vratio stan srpkinji koja ga je prodala i otisla za Srbiju(stan nije ona kupila nego ga je dobila od firme preko stele-Alhos Sarajevo)-ziva istina.Stan je prodavala 9 godina za 70 000KM i prodala ga je 2010 i to se ne moze nazvati protjerivanjem Srba,i moja kuca je u ratu sravljena sa zemljom-ko je za to kriv,ali ti samo spominjes Srbe kojima nisu vraceni stanovi.
Jadan lopov koji Ramizi uleti u kucu hahahaha
Znaš šta,zaboli mene ona stvar za Dodikom.Prema svim procijenama danas u Sarajevu ima više od 90% Muslimana,a samo ću te podsjetiti da je 1991 prema zadnjem popisu u Sarajevu bilo nešto mlo više od 40% Muslimana.Koliko ste mulitetnični najbolje govori primjera Davora Jozića koji je i igrao za vas,a vi mu oteli stan.A takvih slučaja nemuslimana i otete imovine samo po Sarajevu ima na hiljade!.I stvarno je dno dna,kad npr.u nekim serijama poput LZN ili vize za budućnost,kobajagi ima toliko nemuslimana u Sarajevu koliko ih nije bilo ni početkom 1992.
Sve sto sam ja rekao je istina-tvoje misljenje nije bitno jer lazes u 16.Sta fali Bogicu Bogicevicu??Sto se tice kineza i srba,to si cuo od dodika pa si nasao ovdje suplju prosipat-mudo Dodikovo.
KRKAN,a taj komšija mora da ti je Bogić Bogičević :)!!Ne seri,Idiote,lažeš sam sebe i bježiš od činjenica,više od 90% Muslimana je danas u Sarajevu,svi ostali Nemuslimani ili su otišli ili su protjerani,nakon Muslimana drugi su Kinezi po brojnosti u Sarajevu!!
Svi govorite da je ovo na nacionalnoj vjeri. Meni da neko tako hoce na silu uci u stan, i ja bih se odbranila zvala se ona Slavica,Verica ili Amina. A onaj ko je nacionalista , misli ako je onaj nacionalist da su i svi ostali i da je ova obrana bila ustvari na nacionalnoj osnovi. Ko kaze da je svaka svadja medju prijateljima,poznanicima , komsijama samo na nacionalnoj osnovi , ustvari je on veliki nacionalista.
KRKAN,nemoj lagati,jedna činjenica glasi a to je da je danas u SA više od 90% Muslimana.Velika većina nemuslimana je portjerana.A to da su Srbi prodali stanove,pa dobar broj ih je još uvijek na sudu zbog nelegalnog useljena Muslimana u stanove.Npr.evo ti primjer jedne javne ličnost,on je Hrvat,bivši reprezentativac Jugoslavije i fudbaler Sarajeva,Davor Jozić već je 15 godina na sudu jer mu se jedan Musliman uselio u stan,i nikako da vrati taj stan!!