Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazna stiže kad tad, svakoga.
jadni ljudi. kako glup nacin da izgubis zivot. saucesce porodicama.
Dr.On, nema potrebe da se pravis pametan, moj komentar je vrlo jasan. Ne postoji dobar nacin da izgubis zivot, ali ovaj slucaj je jasan dokaz da glup nacin itekako postoji. A to je onaj koji se mogao lako izbjeci, koji se zapravo nije ni trebao desiti, da mamlaz nije isao sebi praviti precicu
Ogradjujem se od mogucnosti da mediji prenose pogresne informacije, ali ako je tacno da je pored mosta vozac isao preci nabujalu rijeku preko nekog improviziranog prelaza, onda da, mamlaz je. Kada prevozis sam sebe, mozes raditi kako hoces, ali kada prevozis druge ljude, i k tomu ti je to posao, duzan si da to radis maksimalno sigurno i po propisima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)