Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja onog papka što je čitao \"deklaraciju\" sinoć na dnevniku, već ga zamišljam u ferhadiji, sa rajom iz centrale. a što se novinara tiče, izgleda ko pravi rauber, možda i griješim, mens čini da se prilično kofrčio i otimao kad su ga organi privodili
NEMOJTE SE STRUNITI OD NAPORNOG POSLA. SAMO POLAKO, PLATA IDE ITO SUPER-PLATA. MI ČITAOCI ĆEMO BITI UREDNO OBAVJEŠTENI O SVEMU KADA SE SLUČAJ ISPITA ZA NEKOLIO SEDNICA ILI MJESECI JER TO JE \"VELIKI POSAO\" DA SE ISPITAJU 3-4 POLICAJCA ŠTA JE I KAKO BILO. NA ŽALOST SVE NAM JE U ISTOM MILJEU.
Gospodo, deklaracija uopšte nije donesena u ovom obliku i informacija Fene nije tačna. Ovo jeste verzija koju je predložio Sejdić, ali ona nije usvojena. Poslanici su donijeli deklaraciju u kojoj se, kako i dolikuje, nisu svrstali ni na stranu policije ni na stranu novinara.
normalno da je neprofesionalno kad mu nisu polomili i ruke i noge. yeebboo li mu ministar maateer u pakshu. bravo za muriju jos jednom a tu seeljaachku skupstinu pod hitno raspustit nakon ovoga